logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...

Zo ga jij stijlvol naar werk!

Je eerste indruk is altijd belangrijk, maar eigenlijk maak jij het liefst elke dag een goede indruk. Je weet als geen ander hoe belangrijk kleding hiervoor is, maar vindt het alsnog lastig om stijlvol op werk aan te komen. In dit geval is deze blog perfect voor jou, aangezien we jou leren hoe je stijlvol op werk kunt arriveren. Raak geïnspireerd!

Je vervoersmiddel
We beginnen bij hoe jij überhaupt op je werk aankomt. De auto is helemaal passé: er zijn talloze redenen te verzinnen waarom je deze liever thuis laat staan. Maar goed, hoe kom je dan op werk aan? Aangezien je van fietsen gaat zweten, is dit niet erg stijlvol, dus laat je ook deze liever links liggen. Het perfecte vervoermiddel voor jou: de scooter. Hiermee maak jij gelijk een stijlvolle indruk, aangezien er geen vervoersmiddel zo veel stijl met zich meedraagt als deze tweewieler.

Gekleed op pad
Een scooter is dus een geweldige eerste stap, maar met enkel dit vervoersmiddel ben je er nog niet helemaal. Je moet de kans die de scooter je geeft nu volledig benutten, door een outfit samen te stellen die past bij dit item. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de volgende outfits:

  • Strak in pak: hiermee laat je een serieuze indruk achter, maar op stijlvolle wijze
  • Casual Italiaans: de scooter wordt natuurlijk gelijk gekoppeld aan Italië. Benut deze kans extra door met een stoffen broek en een pastelkleurig overhemd op werk aan te komen. Zo neem je echt de zomer mee.
  • Comfy: wil jij extra gebruik maken van de wind voor je outfit, dan kan een comfortabele, baggy outfit daar perfect voor zijn. De wind door je broek en trui laat jou er nog sneller uit zien.

Het belangrijkste onderdeel van je outfit mag natuurlijk niet vergeten worden: je scooterhelm. Deze is in Nederland verplicht, dus hij moet gedragen worden. Laat dit niet betekenen dat je outfit verpest is, maar zorg juist voor een helm die perfect in jouw outfit past. Dat is pas indruk maken!

Blijf jezelf
De laatste tip die we je willen geven is dat wanneer jij stijlvol op werk aan wil komen, dat het belangrijk is dat je dicht bij jezelf blijft. Alleen zo draag je een outfit waar jij 100% achterstaat!