logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...

Welk verpakkingsmateriaal heeft u nodig?

Online shoppen wordt met de dag groter. Dagelijks worden er ontzettend veel online aankopen gedaan en deze moeten veilig verzonden worden zodat zij onbeschadigd aankomen bij de ontvanger. Verzend u ook veel producten, maar weet u niet welk verpakkingsmateriaal u nodig heeft om de inhoud goed te beschermen? Lees dan verder. Wij vertellen u meer over het diverse verpakkingsmateriaal dat er beschikbaar is.

Gripzakjes
Het eerste verpakkingsmateriaal waar we het over gaan hebben, zijn gripzakjes. Deze zakjes hebben een hersluitbare druksluiting en zijn voorzien van een ponsgaat aan de bovenkant waardoor ze eenvoudig opgehangen kunnen worden. Gripszakjes zijn beschikbaar in diverse formaten en zorgen ervoor dat uw producten niet los door de hele verpakking kunnen bewegen. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld kleine pins verkoopt en u deze netjes wilt verzenden. Voor het schrijven van een tekst op de gripzakjes raden wij gripzakjes met een schrijfvlak aan. Hier kan de tekst niet van worden afgeveegd. Natuurlijk kunt u ook een etiket op de gripzakjes plakken.

Noppenfolie
Ander verpakkingsmateriaal is noppenfolie. Dit wordt ook wel luchtkussenfolie of bubbeltjes folie genoemd. Er is budget folie en noppenfolie. Het verschil tussen de twee is dat budget folie 9 van de 10 keer voldoet, maar wanneer u uw producten écht goed wil beschermen moet u voor de reguliere noppenfolie kiezen. Dan bent u 100% van de tijd verzekerd van een veilige verzending.

Tape
De meeste pakketten zijn kartonnen dozen en deze moeten natuurlijk dichtgemaakt worden. In veel gevallen heeft u hier tape voor nodig. Er zijn verschillende varianten tape die gemaakt zijn van verschillend materiaal. Tape kunt u ook laten bedrukken met bijvoorbeeld  uw logo waardoor het voor de ontvanger meteen duidelijk is waar het pakket vandaan komt.

Online verpakkingsmateriaal bestellen
Bij Rotimshop kunt u eenvoudig en snel divers verpakkingsmateriaal bestellen. Zij hebben jarenlange ervaring en weten precies wat u nodig heeft voor het verzenden van pakketjes, hoe groot of klein deze ook zijn. Bekijk hun website  voor de diverse mogelijkheden en neem bij vragen contact op met hun klantenservice. Zij kunnen u alles over hun producten vertellen en helpen u graag verder.