logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...

Wandelen in ’s-Gravendeel, dat kan met deze routes

Nederlanders houden van wandelen, wat natuurlijk ook in ’s-Gravendeel het geval is. Wandelliefhebbers in deze streek hebben geluk, want een rondje lopen is in deze mooie omgeving zeker te doen. Hieronder vind je een aantal prachtige routes in ’s-Gravendeel die je kunt bewandelen terwijl je tegelijkertijd op gokken.com een weddenschap zet op een voetbalwedstrijd of speelt op een gokkast.

Over onverharde wegen
Zo kun je in ’s-Gravendeel een wandeling doen over onverharde wegen, wat de route dus extra avontuurlijk maakt. Door dit rondje te lopen zul je echt de natuur van deze regio kunnen bewonderen. Bovendien valt de wandelroute voor een deel samen met fietsroutes. De tocht begint op de Molendijk in Binnenmaas, waar het ook zal eindigen. Je loopt dus echt een rondje. Onderweg doe je een aantal wandelknooppunten aan, te weten 75 > 80 > 84 > 52 > 56 > 58 > 61 > 62 > 63 > 51 > 74 > 77 > 75.

GR wandelpaden
Ook kun je ervoor kiezen om de natuur van ’s-Gravendeel te ontdekken door een route te wandelen wat je gedeeltelijk langs de bekende GR-wandelpaden brengt. Dit zijn de Grote Routepaden die je natuurlijk kunt herkennen aan de opvallende markeringen langs de weg. Deze markeringen zijn uiteraard wit-rood. Je start deze route op een parkeerplaats aan de Boomdijk in opnieuw Binnenmaas, waar het ook zal eindigen. Onderweg zul je kunnen genieten van veel natuur, al is de route niet extreem lang. Waarschijnlijk zul je na een uurtje al terug op de parking zijn.

Langere route vanaf de parking
Net zoals het rondje dat je langs de Grote Routepaden van ’s-Gravendeel brengt start ook deze route op de parkeerplaats aan de Boomdijk in Binnenmaas. Hier zul je na ruim 12 kilometer wandelen weer terugkomen om met je auto naar huis te kunnen rijden. Natuurlijk zul je tijdens deze wandeltocht je onderdompelen in de mooie natuur van dit gebied. Door de lange afstand is het wel een relatief lastige route, maar voor de fervente wandelliefhebber moet het zeker te doen zijn. Je zult waarschijnlijk zo’n 150 minuten doen over dit rondje.