logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...

Waarom zou je een weight gainer gebruiken?

Weight gainers zijn calorierijke producten die grote hoeveelheden koolhydraten en eiwitten bevatten. Deze producten kunnen je helpen aan te komen als ze aan je dagelijkse voeding worden toegevoegd, maar ze zijn niet beter dan het eten van meer gewone voeding.

Een weight gainer is handig als je snel meer calorieën binnen wil krijgen. Calorierijke weight gainer supplementen kunnen maar liefst 1.200 calorieën per shake bevatten. In een weight gainer shake zit meestal ongeveer 50 gram eiwit en 200-250 gram koolhydraten.

Wat zijn  de voordelen van een weight gainer?

Het grootste voordeel van weight gainers is dat ze het gemakkelijk maken om aan je dagelijkse caloriebehoefte te komen. Er zijn weight gainers met meer dan duizend calorieën per shake. Je maakt een shake in een mum van tijd, en het drinkt gemakkelijk weg. Dus je kunt snel en effectief je calorie inname verhogen.

Wie kan een weight gainer goed gebruiken?

Mensen die niet genoeg calorieën, eiwitten, koolhydraten en vet kunnen eten om in gewicht aan te komen. Weight gainers geven je extra calorieën samen met afgemeten macro's, zoals eiwitten, koolhydraten, hoogwaardige vetten in een gemakkelijk te mixen shake.

Met zo'n shake voor gewichtstoename kun je gemakkelijk en snel je calorie- en koolhydraat inname verhogen. Veel calorieën moeten eten is lastig en een weightgainer maakt dit veel gemakkelijker.

Verschil tussen Weight gainer en Mass gainer?

Ee weightgainer is een product gemaakt voor mensen die gewichtstoename als belangrijkste doel hebben. Omdat het rijk is aan koolhydraten, levert het extra calorieën op. Om aan te komen moet je meer calorieen consumeren dan je lichaam verbrandt. De algemene samenstelling van een weight gainer is hoog in koolhydraten, met name enkelvoudige koolhydraten, matig in eiwit en laag in vet. Een portie weight gainer levert meestal 700 - 1000 kcal op, afhankelijk van het merk. Deze supplementen zijn geschikt voor magere mensen (ectomorf) in hun bulkfase.

Een Mass gainer is een supplement dat met name spiergroei ondersteunt. Over het algemeen bevatten ze veel eiwitten, matige koolhydraten en weinig vet. Omdat ze rijk zijn aan eiwitten, zorgen dit soort supplementen voor spiergroei en zijn ze geschikt voor in een lean bulk. Gewoonlijk levert 1 portie mass gainer 450 - 1000 kcal op, afhankelijk van het merk. Soms worden er speciale ingrediënten zoals taurine, choline of enzymen aan toegevoegd, samen met vitamines en mineralen.

Weight gainer bestellen?

Wil jij de beste weight gainer online bestellen? Bodystore is specialist op het gebied van sportvoeding en kan jou dan ook het beste advies geven op het gebied van weight gainers. In ons assortiment vind je weight gainers van uiteenlopende merken. Gegarandeerd dat er één tussen zit die aansluit bij jouw doel. Een weight gainer kopen doe je bij Bodystore!

Bij Bodystore hebben we diverse weight gainers waaronder de Colossus 2500. Met Colossus 2500 voeg je gemakkelijk en snel goede kwaliteit calorieën aan je voeding toe. Ideaal als gewichtstoename je doel is. Bestel jouw weight gainer vandaag nog bij Bodystore. Als je op werkdagen voor 21.00 uur bestelt, dan heb je je bestelling de volgende al dag in huis.