logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...

Volleybal

Terug naar index recreatie en sport

Volleybalvereniging HWVV BeneVia

www.hwvvbenevia.nl

De Hoeksche Waardse Volleybal Vereniging BeneVia (HWVV BeneVia) is voortgekomen uit vier plaatselijke volleybalverenigingen in het oostelijk deel van de Hoeksche Waard, waaronder RoWiDO uit 's-Gravendeel. Doelstelling van de vereniging is de leden in staat te stellen volleybal te beoefenen op diverse niveaus.

Klik hier voor een promotiefilmpje op YouTube van de jeugdafdeling.
De jeugd traint in Puttershoek.

Volleybalvereniging Strijen Beach

www.strijenbeach.nl

De 's-Gravendeelse volleybalvereniging Strijen Beach is de enige vereniging in de Hoekse Waard die haar leden zowel indoor als outdoor volleybal aanbiedt.

Wat ooit begon als een mooie dagdroom op één van de vele beachvolleybaltoernooien langs de Nederlandse kust, is inmiddels realiteit geworden. Een heuse beachvolleybalvereniging in de Hoeksche Waard. De vereniging heeft de beschikking over een unieke locatie nabij de dorpskern van Strijen met twee prachtige permanente velden. Naast vrij gebruik van de velden kunnen de leden ook trainingen volgen, deelnemen aan toernooien of gewoon eens langskomen voor een gezellig drankje.

In januari 2010 is er door een aantal liefhebbers van zowel beach als zaal gekeken of er ook een indoortak kon worden opgezet. Op 1 maart bleek het haalbaar en is de indoortak opgericht om seizoen 2010-2011 te starten in de derde klasse. Gedurende de indeling voor het nieuwe seizoen bleek dat er een mogelijkheid ontstond om 1e klasse te gaan spelen en deze is dan ook met beide handen aangegrepen. Het zaalteam zal zijn wedstrijden gaan spelen in de gezelligste zaal van de Hoekse Waard namelijk de Kees Verkerkhal in Puttershoek.