logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...

Sportscholen

Terug naar index recreatie en sport

BodyChange

Mijlweg 23d, 3295 KG 's-Gravendeel.
www.bodychange.nu

Body Change is een bedrijf wat uit meerdere takken van training bestaat. Maar Personal Training staat hier altijd centraal. Door middel van 1 op 1 training wordt er samen hard gewerkt aan uw doelen. Deze kunnen heel uiteenlopend zijn van afvallen, kracht training, fitter worden tot gewoon een stok achter de deur hebben. Samen werken we aan een trainingsplan in combinatie met voeding.

Body Change streeft er naar dat u tevreden bent met de resultaten en dat u de trainingen leuk zult blijven vinden. Naast Personal Training bied Body Change ook Small Group Training voor wanneer u het leuker vind om in een groepje te trainen. Dit groepjes bestaat maximaal uit 6 personen zo heeft de trainer voldoende aandacht voor iedereen. Ook staan er verschillende Outdoor Groepslessen op het rooster waaronder Bootcamp en Boxing Bootcamp.

Fitness + Fun = Resultaat!

F-S Sportcentrum

Strijenseweg 105-109, 3295 KN 's-Gravendeel, Tel: 078 673 7775.
www.f-sportcentrum.nl

Sportcentrum met zonnebank en sauna. Lessen in Zumba, dansen, steps, bodypump, bodyvive, bodyshape pilatus, rpm, spinning, bodycombat, bodybalace, kickboxen e.d. Dit alles onder professionele leiding. Tevens Diplan voor begeleid afvallen.

Welkom in de wereld van sport en gezellligheid. F-S sportcentrum is op zoek naar mensen die in een gezellige ongedwongen sfeer willen sporten. Dus ben je tussen de 16 en 80 jaar meld je dan nu aan.

Voor informatie kunt u bellen met 078-6737775, of kijk op onze website.