logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...

Sportpark

Terug naar index recreatie en sport

Routebeschrijving

Komend vanuit Strijen: volg de Strijensedijk tot aan de kruising met de Kiltunnelweg. Ga daar rechtsaf onder het viaduct door. Weg volgen in een scherpe bocht naar rechts. Neem dan de eerste weg rechts. Rechts aanhouden naar beneden de dijk af het Schenkeltje in. Meteen onderaan rechtsaf het parkeerterrein oprijden.

Komend vanuit Dordrecht via de Kiltunnel: neem de eerste afslag 's-Gravendeel.

Komend vanuit Oud-Beijerland/Maasdam: neem de tweede afslag 's-Gravendeel (dus niet het industrieterrein maar de volgende).
Rijd deze weg (Hendrik Hamerstraat) helemaal uit tot bij de kerk. Ga daar rechtsaf de Langestraat in. Rij deze helemaal uit en ga aan het einde rechtsaf. De weg naar boven volgen de Strijensedijk op. Meteen bovenaan linksaf. Dan rechts aanhouden en de dijk weer af het Schenkeltje in . Onderaan rijdt u meteen rechtsaf de parkeerplaats op.

Exploitatie

De sportstichting is eigenaar en exploitant van het totale complex sportvelden en sporthallen, uitgezonderd de tennisbanen. De tennisbanen zijn eigendom van de 's-Gravendeelse Tennis Club en worden door de tennisclub zelf geëxploiteerd.

Inlichtingen (ver)huur van de sportvelden: C.A. van Straten, 078 673 2407.