logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem '18e Editie Oliebollentoernooi ZVS 6 januari 2024 weer een groot succes'
15jan

18e Editie Oliebollentoernooi ZVS 6 januari 2024 weer een groot succes

S-GRAVENDEEL - Zaterdag 6 januari 2024 vond voor de 18e keer het Oliebollentoernooi van Zwem- en Waterpolovereniging ZVS uit ’s-Gravendeel plaats. Het toernooi kenmerkt zich als waterpolofestijn waar IEDEREEN aan mee kan doen. Dit geldt voor zowel leden als niet-leden, (oud-)zwemmers en (oud-)waterpoloërs maar ook vrienden en familieleden. Om iedereen kennis te laten maken met onze vereniging en de sport waren collega’s, familie en vrienden van harte welkom. Men hoefde dus geen ervaring te hebben of expert te zijn om deel te nemen. Het meedoen was belangrijker dan winnen en het ging allemaal om het plezier in het spel. Zoals te doen gebruikelijk wordt het toernooi in de Kerstperiode gehouden. Uiteraard ontbraken de verse oliebollen niet, met dank aan onze vrijwillige oliebollenbakkers.

Het toernooi was opgesplitst in twee programma’s, de middag was voor de jeugd en de avond voor de volwassenen en oud-leden. De bezetting was in beide delen goed, ’s-Middags konden we rekenen op zesendertig deelnemers en in de avond waren het er bijna honderd. Het middagprogramma werd na een wedstrijd tussen jeugd en ouders afgesloten met een lekkere snack van Paulus Frietpaleis uit ’s-Gravendeel en voorafgaand aan het avondprogramma speelden de heren van ZVS een oefenwedstrijd tegen ZZ&PC De Devel H2 uit Zwijndrecht (eindstand 7-7).

Dit toernooi werd mede mogelijk gemaakt door:
• Congos Solutions ('s-Gravendeel)
• DZ Timmerwerken ('s-Gravendeel)
• Schütz Benelux b.v. (Moerdijk)
• AVIJS bouw & onderhoud (Heinenoord)
• Installatiebedrijf P. van Dam ('s-Gravendeel)
• Tax & Finance Hoeksche Waard ('s-Gravendeel)
• Hoeksche Waard Bouw- en Interieur b.v. ('s-Gravendeel)
• Hoeksche Waard Technisch Installatiewerk b.v. ('s-Gravendeel)
• Oliebollenbakkers: Linda Tuk, Iris Vermaas en familie Boersma

Al met al kan de organisatie terugkijken op een zeer geslaagde editie van het toernooi en kwamen er nog voordat de deur op slot zat al vragen over de volgende editie. We hopen dan ook dat we die weer kunnen noteren op de kalender. Via deze weg bedanken we de deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en bezoekers die deze dag tot een daverend succes hebben weten te brengen.Deel dit bericht met je vrienden!