logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kampioenschap JO14-1'
23mei

Kampioenschap JO14-1

S-GRAVENDEEL - Met een enthousiast en super gemotiveerd team startten de mannen van JO14-1 van VV ‘s Gravendeel aan de voorjaarscompetitie 2023 en wel in de 1e klasse. Al snel bleek dat de vraag niet zou worden óf ze kampioen werden, maar meer wanneer? Door omstandigheden lukte dit de mannen niet op de eerste mogelijkheid van 13 mei jl. maar des te groter was de vreugde toen dit kampioenschap werd uitgespeeld tegen BVV Barendrecht JO 14-2  afgelopen zaterdag op de Trekdam. Met een winst van 3-2, hielden de mannen dit hele seizoen ongeslagen de leiding in de 1e klasse.

Met een opkomst met fakkels, luid gejuich van de toeschouwers, die in grote getale waren uitgelopen voor deze matchday, werd dit kampioenschap rijkelijk gevierd. Natuurlijk mocht de ereronde op de platte kar niet ontbreken. Met dank aan Van Feij houthandel en Maatschap Niemansverdriet-Hage voor het bewerkstelligen hiervan. De huldiging door Jumbo vd Hoek, een duik in de kreek voor Total Vision en mooie woorden voor de trainers zullen nog lang in het geheugen gegrift staan. Het was een fantastische dag en het bleef nog lang gezellig op de Trekdam!

De mannen hebben nu de smaak te pakken en zullen dan ook weer schitteren in de finale van Hoeksche Waard bokaal op 17 juni aanstaande. We wensen de mannen veel succes!


Tekst Leonieke Schoonderwoerd, foto Sandra BarthDeel dit bericht met je vrienden!