Geen winnaar bij 's-Gravendeel tegen de Kogelvangers: 3 - 3

16 januari 2023 • 00:00 door de redactie

S-GRAVENDEEL - In eerste instantie stond de wedstrijd gepland in Willemstad. Maar gezien de weersomstandigheden die verwacht werden, werd er op vrijdagmiddag onderling besloten om de wedstrijd op het kunstgras van ’s-Gravendeel te spelen.

Beide ploegen deden niet voor elkaar onder en in het eerste kwartier hoefden beide doelmannen eigenlijk niet daadwerkelijk in actie te komen.

Zo rond minuut twintig kwam de thuisploeg op voorsprong. Door een slippertje in de verdediging van Kogelvangers kwam Zoey Hoogwerf in balbezit. Van zo’n ruim dertig meter zag hij dat de doelman van Kogelvangers wat ver voor zijn doelstond. Dus waagde Hoogwerf erop de bal richting doel te trappen. En gedragen door de wind, zeilde de bal over alles en iedereen heen zo het lege doel in, 1-0. Kogelvangers wilde het er niet bij laten zitten en poogde ook om zelf te scoren. Maar de ’s-Gravendeelse verdediging kon goed stand houden.

Het werd zelfs 2-0 tegen de nummer zes in de derde klasse B afdeling Zuid. Leonard van Maaren wist de vrijstaande Dejan Bislimi te bereiken aan de rechterkant van het strafschopgebied. Bislimi kapte zijn tegenstander uit en mikte op het doel. De bal verdween in de verre hoek langs de lange doelman van Kogelvangers. De ploeg uit Willemstad deed vlak voor rust toch nog iets terug en bracht te stand terug tot 2-1.

Het gebeurt nog weleens dat de ploeg die vlak voor de rust scoort, dat vlak na de rust weer doet. En dat gebeurde dus ook. Eerst kwam Kogelvangers terug tot 2-2 na een knap ingeschoten vrije trap en in minuut vijftig werd het zelfs 2-3, na knullig balverlies op het middenveld van ’s-Gravendeel.
De stand werd weer op gelijke hoogte gebracht middels een strafschop. Perrie Huisman liep met de bal het strafschopgebied binnen en werd lichtelijk uit balans gebracht. De dienstdoende arbiter wees echter resoluut naar de penaltystip. Levi Vugts begaf zich achter de bal en schoot de bal feilloos binnen. Met de 3-3 stand op het scorebord werden maar al te graag de kleedkamers opgezocht na een bizarre regenachtige zaterdag.

Volgende week wordt de competitie hervat. ’s-Gravendeel speelt dan thuis tegen Abbenbroek. Aanvang 14.30 uur.

Jurre de Ronde (46ste Jimmy Waasdorp), Leon de Jong, Daan van Son, Lorenzo v/d Heijden (73ste Bryan Bos), Maurits Kuiper (46ste Robin v/d Vlist), Robbie v/d Weg, Leonard van Maaren (46ste Job v/d Vorm), Ryan Aarnoudse, Perrie Huisman, Dejan Bislimi (46ste Levi Vugts)

Doelpuntenmakers ’s-Gravendeel:
Zoey Hoogwerf, Dejan Bislimi en Levi Vugts

Scheidsrechter. P. Gabriels uit Roosendaal

-.-

Update: Trainers ’s-Gravendeel tekenen één jaar bij.

Trots kunnen we melden dat seizoen 2023-2024 de staf voor de selectie (1e en 2e) geheel aan blijft!

De trainers Sander Willemstijn, Ron van Kooten, Robbie Plaisier(trainer 2e elftal) plus keeperstrainer Rob Stolk en verzorger Bert van Waardenburg hebben in overleg met Voetbal Technische Zaken allen aangegeven met elkaar verder te willen! Dit tot ieders tevredenheid!

Henk Oosting zal per direct worden toegevoegd als verzorger naast Bert van Waardenburg.

Verslag : Jeffrey Nathalia