logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Finale eeuwelingentoernooi voetbal'
19aug

Finale eeuwelingentoernooi voetbal

Door het beter nemen van strafschoppen heeft VV ’s-Gravendeel de finale bereikt van het Eeuwelingentoernooi.

Tegenstander dinsdagavond 16 augustus 2022 was tweedeklasser Strijen. De geelhemden kwamen al in de tweede minuut op een 0-1 voorsprong. ’s-Gravendeel reageerde niet alert na de snelle omschakeling van Strijen.

Hoewel Strijen de iets betere ploeg leek, kwam ’s-Gravendeel na dertien minuten op gelijke hoogte. De aanvallende opzet was er één uit het boekje. Lorenzo van der Heijden wist op de linkerflank Perrie Huisman te bereiken, die op zijn beurt Maurits Kuiper aan het werk zette. Kuiper bracht de bal strak voor en met een subtiele voetbeweging scoorde Levi Vugts zijn eerste doelpunt voor ’s-Gravendeel, 1-1.

’s-Gravendeel kreeg meer grip op het spel van Strijen en werd vaker gevaarlijk. Eerst was het Job van der Vorm die de bal tegen de paal werkte na voorbereidend werk van Ryan Aarnoudse.
Enkele minuten later was er toch de 2-1 voorsprong voor ’s-Gravendeel. Perrie Huisman wist de bal uit de rebound achter de Strijense doelman te werken.

Even later was het aan doelman Jimmy Waasdorp te danken dat ’s-Gravendeel op voorsprong bleef. In de extra minuten van de eerste helft liet de Strijense doelman zien over goede kwaliteiten te beschikken. Met wat knappe reddingen wist hij zijn ploeg op de minieme achterstand te houden. Enkele ’s-Gravendeelspelers zag geen kans hem te passeren.

Na tien minuten spelen in de tweede helft scoorden de twee ploegen kort na elkaar. Eerst trok Strijen de stand weer gelijk na éénenvijftig minuten spelen, 2-2.

Een minuut later wist Levi Vugts na een terugspringende bal zijn tweede doelpunt binnen te werken, na een knappe actie van Luke Remijn, 3-2.

Maar nagenoeg in de zelfde minuut werd de 3-3 alweer bewerkstelligd door Strijen. In de resterende tijd wisten beide ploegen niet meer tot scoren te komen, waarna de achttienjarige, correct leidende arbiter Robin Bos voor het einde van de wedstrijd floot en de strafschoppen dus moesten uitmaken wie er in als winnaar uit de bus zou komen.

Doordat Jimmy Waasdorp twee van de drie strafschoppen wist te keren, éénmaal werd er door Strijen over gemikt, speelt ’s-Gravendeel komende zaterdag de finale tegen S.S.S.. Overigens, Perrie Huisman, Youri Ton en Dejan Bislimi wisten hun strafschoppen wel te verzilveren.

Voor ’s-Gravendeel kwamen uit:
Jimmy Waasdorp, Lorenzo van der Heijden, Leon de Jong, Maurits Kuiper, Job van der Vorm, Ryan Aarnoudse, Robbie van de Weg, Levi Vugts, Zoey Hoogwerf, Perrie Huisman, Dejan Bislimi, Leonard van Maaren, Luke Remijn Bryan Bos, Youri Ton, Daan van Son, Nathan Verbeek en Nicky Kranendonk

Scheidsrechter: Robin Bos uit Zwijndrecht.

Uitslagen dinsdag 16 augustus:
’s-Gravendeel - Strijen 3-3   ’s-Gravendeel w.n.s.
S.S.S. - Oud - Beijerland 2-2  S.S.S w.n.s.

Programma zaterdag 20 augustus 2022 aanvang 14.30 uur
Finale:
’s-Gravendeel - S.S.S.

3de & 4de plaats:
Strijen - Oud - Beijerland

Programma tweede elftallen aanvang 12.00 uur
Finale:
’s-Gravendeel 2 - Oud - Beijerland 2

3de & 4de plaats:
Strijen 2 - Heinenoord 2Deel dit bericht met je vrienden!