logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'VV 's-Gravendeel-FC IJsselmonde doelpuntloos'
17mei

VV 's-Gravendeel-FC IJsselmonde doelpuntloos

Na negentig minuten stond de beginstand nog op het scorebord. ’s-Gravendeel en FC IJsselmonde wisten niet regulier te scoren. Want binnen de twee minuten dachten de Rotterdammers namelijk al op voorsprong te komen. Niet goed ingrijpen in de ’s-Gravendeelse verdediging was daar mede de oorzaak van. Echter in de ogen van de scheidsrechter werd er vooraf aan de score hands gemaakt, dus het vroege feestje ging voor FC IJsselmonde niet door.

Voor ’s-Gravendeel een teken om wat scherper voor de dag te komen. Bijna lukte dat. Ryan Aarnoudse drong na zes minuten goed door, maar zijn schot miste precisie.

Hierna was het weer de beurt aan FC IJsselmonde om gevaarlijk te worden. Maar geheel vrijstaand mikte Rahkeem de Meer naast het doel.

Een knap opgezette aanval aan ’s-Gravendeelse zijde met Youri Ton en Maurits Kuiper leverde zowaar ook nog gevaar op. Maar ook Kuiper wist het net niet te vinden. Vlak voor het rustsignaal twee riante mogelijkheden voor FC IJsselmonde. Eerst bood de paal hulp voor ’s-Gravendeel nadat Sidney van Gelder een doelpoging waagde. Dezelfde Van Gelder trof een minuut later doelman Jurre de Ronde op zijn pad. Hierna liet de correct leidende scheidsrechter Bosschieter beide ploegen naar de kleedkamer gaan voor de rust.

De tweede gedeelte liet eigenlijk niet echt veel spektakel zien. Beide ploegen waren slordig en in aardig wat gevallen werd er niet goed een medespeler gevonden. Wel kopte met nog twintig minuten op de klok Levy Groeneweg naast nadat hij door de ’s-Gravendeelse verdedigers over het hoofd werd gezien.
Het venijn zat hem wat aan het eind van de wedstrijd, waar ’s-Gravendeel misschien wat van kon profiteren. Maar FC IJsselmonde doelman Fabio Almeide Soares wist met vrije reddingen zijn doel schoon te houden. Twee vrije trappen van Maurits Kuiper wist hij goed te verwerken (één ging ogenschijnlijk via zijn handen en lat over) en hij stond goed in de weg nadat Ryan Aarnoudse verwoestend uithaalde.
Al met al moesten beide ploegen zich met een punt tevreden stellen.

Volgende week een cruciale wedstrijd voor ’s-Gravendeel. Want dan is de opponent Den Bommel. Aanvangstijd op Sportpark de Kruus is 14.30 uur.

Opstelling ’s-Gravendeel:
Jurre de Ronde, Luke Remijn, Lorenzo v/d Heijden, Ronald van Wingerden (58ste Nick Kranendonk), Maurits Kuiper, Leon de Jong, Job v/d Vorm, Youri Ton, Zoey Hoogwerf (46ste Reinier Toes), Ryan Aarnoudse, Dejan Bislimi (77ste Tristan Ton

Opstelling FC IJsselmonde:
Fabio Almeide Soares, Kevin Herkhoff, Tommy Drogt, Rahkeem de Meer, David Belunek, Hamza Lahnich, Sidney van Gelder, Lorenzo (Jefferson Alem) Borsboom, Mohammed Bensadik (Dylan de Bruyn), Levy Groeneweg, Nigel van Egmond.

Scheidsrechter: C. Bosschieter uit Gouda

Gele kaart:
Mohammed Bensadik (FC IJsselmonde)Deel dit bericht met je vrienden!