logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Hoofdsponsor meisjes- en vrouwenvoetbal'
14apr

Hoofdsponsor meisjes- en vrouwenvoetbal

Lyondellbasell is komende jaren hoofdsponsor van alle meisjes- en vrouwenvoetbal bij v.v. ‘s-Gravendeel.

Lyondellbasell, o.a. gevestigd in ‘s-Gravendeel, is één van de grootste bedrijven op het gebied van kunststoffen, chemicaliën en raffinage in de wereld.

Sitemanager Marco Rens: “Diversiteit en opkomen voor minderheden is één van de belangrijkste speerpunten van de organisatie, vandaar dat wij de voetbalvereniging benaderd hebben of we samen een doel binnen de vereniging konden vinden”.

Richard den Buitelaar, voorzitter van de stichting voetbalpromotie ‘s-Gravendeel vult aan: “Dat verzoek kwam erg goed uit. Onze meisjestak groeit erg snel en daar zijn naast veel vrijwillers ook middelen voor nodig. Wij zijn erg blij dat Lyondellbasell voor onze meisjes en dames de komende jaren, de noodzakelijke investeringen wil doen. We zijn als vereniging blij en trots dat we zo’n grote sponsor aan ons hebben weten te binden en dan ook nog eens met zo’n mooi doel”.

De sponsoring is voor onbepaalde tijd en partijen hebben afgesproken langdurig met elkaar samen op te trekken. Speelster Fenna Vermeulen had nog een leuke verrassing voor de kersverse sponsor. Het trainingsjasje met logo werd overhandigd aan Marco Rens, die het dankbaar in ontvangst nam.

Op de foto staan namens Lyondellbasell sitemanager Marco Rens en namens de v.v. ‘s-Gravendeel speelster Fenna Vermeulen en Richard den Buitelaar.Deel dit bericht met je vrienden!