logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nipt verlies VV 's-Gravendeel'
19okt

Nipt verlies VV 's-Gravendeel

’s-Gravendeel is tegen de tweede verliespartij aangelopen. Op Sportpark de Trekdam was SSS met 2-3 net iets te sterk.

De wedstrijd begon gelijk al furieus. Al in minuut één kreeg SSS een geweldige kans, Dennis den Haan raakte de bal verkeerd, waarna de bal ver naast ging. In de aanval daarna aan ’s-Gravendeel zijde kwam de thuisploeg op voorsprong. Maurits Kuiper rukte aan de linkerflank op naar voren, gaf de bal voor en bereikte Ryan Aarnoudse die de bal achter doelman Cas Abbas werkte, 1-0.

Na een achttal minuten werd de zelfde Abbas langdurig behandeld aan zijn neus. Maar hij kon de wedstrijd gewoon tussen de palen vervolgen. Er waren nog genoeg speelminuten te gaan voor SSS om iets aan de snelle achterstand te doen. De Klaaswalers trokken direct ten aanval. Tobi Fasanya raakte na een knappe actie de lat, maar na twaalf minuten was de stand alweer gelijk. Mark de Bie kopte de bal binnen nadat een vrije trap vanaf links werd voorgegeven.

Doelman Abbas redde zijn ploeg op een vernieuwde achterstand. Een kopie van de aanval waaruit de 1-0 uit voortkwam kon nu door Ryan Aarnoudse niet verzilverd worden.

Beide ploegen zochten veelvuldig de aanval op. Na ruim een half uur moest nu doelman Ricardo Bakker zijn ploeg behoeden voor een achterstand na een inzet van Dennis den Haan. Vlak voor rust kreeg Ryan Aarnoudse de kans om ’s-Gravendeel op voorspong te zetten, maar hij mikte over.

Na rust was het SSS dat direct weer de aanval opzocht, ’s-Gravendeel had het lastig met de positiewisselingen aan de kant van SSS. Zes minuten waren er gespeeld in de tweede helft en gelukkigerwijze kwam Mark de Bie in balbezit. Hij stevende op Ricardo Bakker af en schoof de bal beheerste langs de ’s-Gravendeelse doelman, 1-2.

’s-Gravendeel wilde niet als de verliezende partij van het veld stappen en ging op zoek naar de gelijkmaker. Dejan Bislimi kreeg hiervoor de gelegenheid, maar miste precisie. Om voor de gelijkmaker te gaan werd na drieënzestig minuten lastig voor ’s-Gravendeel, want nadat Job van der Vorm voor de tweede keer het gele kartonnetje kreeg voorgeschoteld, moest de thuisploeg met tien man verder.

Doelman Bakker kon kort hierna zijn ploeg nog behoeden voor een derde tegentreffer. ’s-Gravendeel kwam zelfs met tien man op gelijke hoogte. Youri Ton bereikte Ryan Aarnoudse die zijn tweede treffer van deze middag mocht aantekenen. Maar heel lang kon ’s-Gravendeel niet genieten van deze gelijke stand. Arbiter Obradovic wees in minuut tachtig resoluut naar de penaltystip nadat Leon de Jong zijn tegenstander foutief afstopte binnen de zestien. Dennis den Haan verzilverde de toegekende strafschop, 2-3.

Deze tegenslag kwam ’s-Gravedndeel niet meer te boven, waarna het de winstpunten aan SSS moest laten.

Komende dinsdagavond speelt ’s-Gravendeel in het kader van de Fidus Cup (Voetbal Rijnmond Cup) thuis tegen WCR. Aanvang 20.00 uur. Volgende week zaterdag komt De Jonge Spartaan op bezoek. Aanvang 14.30 uur.

Opstelling ’s-Gravendeel:
Ricardo Bakker, Leon de Jong, Lorenzo v/d Heijden, Reinier Toes, Maurits Kuiper, Job v/d Vorm, Youri Ton, Luke Remijn, Ryan Aarnoudse, Zoey Hoogwerf, Dejan Bislimi (57ste Koen Colijn)

Opstelling SSS:
Cas Abbas, Geir Sizoo (Jasper v/d Velde), Edison Werner, Ernesto Cornojo Figueira, Feni Bileti, Tobi Fasanya, Frank v/d Linden, Dennis den Haan, Tim van Zetten (Max v/d Sluijs), Stefan Bervoets (Stan de Bruin), Mark de Bie (Daan Sibrijns)

Scheidsrechter: P. Obradovic.

Scoreverloop:
2de    1-0    Ryan Aarnoudse
12de    1-1    Mark de Bie
51ste    1-2    Mark de Bie
78ste    2-2    Ryan Aarnoudse
80ste    2-3    Dennis de Haan (strafschop)

Gele kaarten:
Lorenzo v/d Heijden, Leon de Jong, Job v/d Vorm (2 x) (’s-Gravendeel)
Dennis den Haan (SSS)Deel dit bericht met je vrienden!