Afbeelding bij nieuwsitem 'VV 's-Gravendeel-BZC/Zuiderpark eindigt doelpuntloos'
05okt 2021

VV 's-Gravendeel-BZC/Zuiderpark eindigt doelpuntloos

Ietwat teleurgestelde gezichten bij ’s-Gravendeel na het eindsignaal van scheidsrechter Hornes. Er had meer ingezeten voor ’s-Gravendeel, dan het doelpuntloze gelijkspel.

Het was na één minuut al wel billenknijpen bij ’s-Gravendeel toen Daan van Son bijna zijn eigen doelman passeerde. Gelukkig toucheerde de bal de paal. Maar na dit voorval trok ’s-Gravendeel het spel naar zich toe en kwamen er wat kansen.

Een geweldige crosspass van Reinier Toes bereikte Ryan Aarnoudse die de bal voorgaf. Helaas raakte Zoey Hoogwerf de bal niet voldoende, waarna doelman Joël Boessen de bal zo kon oprapen. Wederom was het Zoey Hoogwerf die een kans kreeg om ’s-Gravendeel op voorsprong te zetten. Na een voorzet van Luke Remijn kopte de spits net naast. BZC/Zuiderpark kreeg uiteraard ook wat kansen, een schot van Lucien Klaasse verdween naast het doel van Ricardo Bakker, zo ook een kopbal van Nick Adriaan Rorijs.
De kansen stapelden zich op voor ’s-Gravendeel in de eerste helft. Luke Remijn mikte na een half uur spelen net naast het doel na een knap opgezette combinatie met Leon de Jong. En kort hierna had Remijn weer de pech dat hij het doel niet kon vinden. Al met al verdiende de thuisploeg in de eerste helft zeker een doelpunt.

Na de theepauze een iets ander gezicht. Trainer Seton van BZC/Zuiderpark liet zijn team iets anders voetballen en daar had ’s-Gravendeel het wat lastiger mee. Er werden minder kansen gecreëerd en het moest zelf uitkijken dat het geen doelpunt tegen kreeg. Zo’n kansje kreeg Dejan Bislimi, maar hij kwam na een voorzet van Ryan Aarnoudse een teenlengte tekort om de bal te raken. Bij ’s-Gravendeel kwam het zweet op het voorhoofd toen Zoey Hoogwerf de bal terugspeelde op doelman Ricardo Bakker. Hij zag echter niet dat Bakker uit zijn doel stond en met een boog verdween de bal richting doel. Met hangen en wurgen kon Bakker voorkomen dat de bal in het doel verdween.

Hierna leek het dat er niet meer gescoord zou worden. Maar bij BZC/Zuiderpark gingen vlak voor tijd juichend de armen in de lucht, toen de bal achter doelman Bakker verdween. Maar op het moment dat de bal in het doel verdween, constateerde arbiter Hornes dat de Rotterdamse doelpuntenmaker een overtreding begin op zijn tegenstander, waardoor de 0-0 stand na negentig minuten gewoon op het scorebord bleef staan.

Volgende week reist ’s-Gravendeel naar Oost Rotterdam om het op te nemen tegen V.V.O.R. Aanvang op Sportpark De Venhoeve is 14.30 uur.

Ricardo Bakker, Leon de Jong, Daan van Son, Reinier Toes, Maurits Kuiper (62ste Lorenzo v/d Heijden), Job v/d Vorm, Youri Ton, Luke Remijn (62ste Brian Heijman), Ryan Aarnoudse, Zoey Hoogwerf, Dejan Bislimi