logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuwe sponsor VV ‘s-Gravendeel' Foto: Sandra Barth
08sep

Nieuwe sponsor VV ‘s-Gravendeel

Vanaf seizoen 2021/2022 sponsort Brillen Atelier de jeugdtrainers van Voetbalvereniging ‘s-Gravendeel voor maar liefst 4 jaar.

Muriel en Margret Oosting wonen allebei in de Hoeksche Waard. Margret zegt hierover: “Voor ons dorp is het enorm belangrijk dat er gezonde en gezellige verenigingen te vinden zijn waar jongens en meiden samen kunnen sporten en spelen. Wij zijn dan ook enorm blij om iets voor 's-Gravendeel en het verenigingsleven te kunnen betekenen”.

Muriel vult aan: “Wij hebben een sterke binding met deze voetbalvereniging doordat veel familieleden bij de club hebben gewerkt en gespeeld. Henk Oosting als masseur, Barry als jeugdspeler en later als jeugdtrainer. Zoon Thies voetbalt bij JO13 en onze dochter Leá van 3 staat te trappelen om te beginnen. Zelf heb ik samen met Daniëlle Stam een aantal jaren met veel plezier jeugdactiviteiten en het jeugdkamp georganiseerd”.

Richard den Buitelaar namens de Stichting Voetbalpromotie: “Als vereniging zijn we enorm blij met dit mooie gebaar van de familie Oosting. Zeker in deze voor verenigingen moeilijke tijden”.

Brillen Atelier is een klein familiebedrijf in ‘s-Gravendeel, sinds maart 2020 gevestigd op de 1ste etage van Modemall Voorwinden. Je kunt bij Brillen Atelier terecht voor oogmetingen door een gediplomeerd opticien, brillen, zonnebrillen en contactlenzen. En heb je een aanvullende zorgverzekering dan verzorgen zij de declaratie bij je zorgverzekeraar, wel zo handig. Een deel van de uitgebreide collectie vind je op de webshop, te vinden via  www.brillenatelier.com.Of volg Brillen Atelier op social media: brillenatelier.Deel dit bericht met je vrienden!