logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuwe hoofdsponsor V.V. ‘s-Gravendeel'
20nov

Nieuwe hoofdsponsor V.V. ‘s-Gravendeel

In deze voor verenigingen uiterst lastige tijden zijn het bestuur en de sponsorcommissie van Voetbalvereniging 's-Gravendeel zeer verheugd dat ze een nieuwe hoofdsponsor kunnen presenteren. Eigenaar Jurrie Vermeulen van VERM-Services heeft een 3-jarig contract getekend als hoofdsponsor van V.V. ‘s-Gravendeel.

Op de foto’s zien we vader en dochter Fenna samen met de voorzitter van Stichting Voetbalpromotie Richard den Buitelaar en bestuurslid Fred Vermeulen die de deal tot stand heeft gebracht. Fenna gaf aan erg trots op haar vader te zijn en traint met groot plezier bij de 09-2. Vooral haar harde schot wordt geroemd én gevreesd binnen haar team, wat vader Jurrie ook duidelijk weer trots maakt. De vereniging is erg blij met Jurrie en vindt het fantastisch dat vanaf volgend jaar een echt ‘s-Gravendeels bedrijf hoofdsponsor is.

VERM Services is hét adres als het gaat om chemische en mechanische oppervlakte behandeling. VERM Services is thuis in zowel staal als roestvast staal, maar daarnaast ook in de verwijdering van bijvoorbeeld graffiti en gevelreiniging van metselwerk. Jurrie en zijn team werken zowel op locatie als in de eigen werkplaats in ‘s-Gravendeel. Toen Jurrie aangaf hoofdsponsor te willen worden, bood hij direct aan om de verenigingsgebouwen weer een mooie, frisse uitstraling te geven. Het resultaat mag er zijn!

Gehoopt en verwacht wordt met VERM Services als hoofdsponsor de ingezette groei en ambitie binnen de vereniging door te zetten. Het allerbelangrijkste is dat het echt een vereniging blijft, waar iedereen met plezier komt om te voetballen, mensen te ontmoeten of om te kijken. "Voetbal en plezier moeten voorop staan", benadrukt Jurrie, iets wat de vereniging alleen maar kan beamen.

Bestuur en Sponsorcommissie V.V. ‘s-Gravendeel bedankt Jurrie nogmaals voor dit prachtige gebaar in deze lastige tijd!Deel dit bericht met je vrienden!