logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Schaatsprijzen District Hoeksche Waard'
22apr

Schaatsprijzen District Hoeksche Waard

Helaas hebben we door de corona-maatregelen onze laatste schaatstraining van het seizoen moeten missen. Zowel onze schaatsers in Breda als in Dordrecht hebben zo een plots einde aan het schaatsseizoen verkregen.

Bij de laatste training in Breda voor onze wedstrijdgerichte schaatsers zouden ook de verschillende prijzen van de wisselbekers zijn uitgereikt . Nu de corona-maatregelen ons nog langer aan huis gekluisterd laten hebben we de wisselbekers alvast bij de winnaars gebracht.

De prijzen zijn uitgereikt aan de volgende prijswinnaars:

  • Thijmen v.d. Hoek won de progressieprijs voor pupillen jongens omdat hij het meeste vooruitgang heeft geboekt in het afgelopen seizoen, hij was tijdens de clubkampioenschappen maar liefst 60% sneller dan tijdens zijn vorige wedstrijd.
  • Zijn vader Willem maakte zijn comeback en won direct de bokaal voor Sportman van het jaar.
  • Judith Heidt won het bronzen beeldje omdat zij het meest progressie maakte bij de junioren-senioren (6%).
  • Cato Visser ontving de aanmoedigingsprijs omdat zij na een goede 500m helaas door een verkeerde wissel op de 1500m uit de uitslag viel.
  • Isa Niemansverdriet won het kampioenschap bij de pupillen.
  • Noa Bijl maakte het meeste progressie bij de pupillen meisjes (13%).
  • Merel Smits was de overall kampioene bij de junioren over 500 + 1500m.

Zodra de corona-maatregelen worden versoepeld, zullen we op de dinsdagavond  en zaterdagochtend de zomertrainingen oppakken.

In Numansdorp zullen we dan samen met de zomertrainers gaan werken om weer fit te worden voor het nieuwe schaatsseizoen in oktober.

Ergens in die zomerperiode zullen we ook de overige prijzen uitreiken. Houd de nieuwsbrief en website  hwschaatsen.nl  in de gaten.Deel dit bericht met je vrienden!