logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Jubileumcommissie voetbal van start'
10okt

Jubileumcommissie voetbal van start

Op 1 april 2021 bestaat de v.v. ’s-Gravendeel HONDERD jaar. Een EEUW voetbal in ’s-Gravendeel. Dat moet gevierd en herinnerd worden. Dat gaat ook gebeuren. Reden te meer om een Jubileumcommissie in het leven te roepen.

Het is nog wel ver weg, 1 april 2021, nog anderhalf jaar. Maar de tijd vliegt, vandaag ligt alweer achter de rug. Morgen is de agenda ook vol en voor je het weet hebben we de kerst van 2019 achter de rug en zijn we kampioen in 2020 (een jaar te vroeg?).

Afgelopen zaterdag kwam het gezelschap voor het eerst bij elkaar. De Jubileumcommissie bestaat uit Martijn van Haren (bestuurslid acties & evenementen), Henk van Driel, René Verbaas, Harrie Willemstijn en Bas van Son.

De vergaderagenda is bepaald. De eerste werkafspraken zijn gemaakt, waarbij het uitgangspunt is vast te gaan stellen welke activiteiten er door de commissie opgezet zullen gaan worden.
Uiteraard richt de commissie zich tot de hele club en tot alle leden en oud-leden. Want ideeën, assistentie en medewerking zijn items, waar we meteen om verlegen zitten.

Natuurlijk zullen de officiële plichtplegingen, die horen bij een jubileum, op de agenda komen te staan. En zullen er wedstrijden of toernooien etc. georganiseerd gaan worden. Maar welke lumineuze ideeën of nog nooit georganiseerde clubactiviteiten leven er onder onze leden. Laat het ons weten.

Er is al een heus e-mailadres aangemaakt om contact met de commissie te hebben. Dat luidt: jubileum@vvsgravendeel.nl

Natuurlijk zijn de commissieleden zelf ook aanspreekbaar en bereikbaar. Dus schroom niet om mee te denken en dit te delen met de Jubileumcommissie.

Wij hebben er zin in om er een heuglijk jubileum van te maken.Deel dit bericht met je vrienden!