logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem ''s-Gravendeel wint bekertreffen tegen Zinkwegse boys'
03sep 2018

's-Gravendeel wint bekertreffen tegen Zinkwegse boys

Al direct in de beginfase van de wedstrijd was ’s-Gravendeel een aantal keren gevaarlijk. Zo moest doelman Van Ruiven redding brengen op een inzet van Marco Kruijthof. Kort hierna kopte Sven Akkerman uit een voorzet van Jelle v/d Starre op het vijandelijke doel, maar stond Van Ruiven weer op de goede plek.

’s-Gravendeel kwam verdiend op voorsprong. Het was Marco Kruijthof, die na een knappe dieptepass van Jordy Westein, de 1-0 op zijn naam mocht zetten. ’s-Gravendeel verzuimde hierna om het verschil groter te maken. En zodoende kwam Zinkwegse Boys wel op gelijke hoogte. Na slecht uitverdedigen aan ’s-Gravendeelse zijde was het Mike Fiere die vanaf rand zestien hard inschoot 1-1.

Na de gelijkmaker zocht ’s-Gravendeel veelvuldig de aanval om weer tot voorsprong te komen. Het was Sven Akkerman die via een Zinkwegse verdediger de lat trof. En werd een hard ingeschoten vrije trap van Jordy Westein knap door Van Ruiven gekeerd. Maar de Zinkwegse doelman werd een minuut na zijn redding toch gepasseerd. Ivar de Boer bracht vanaf rechts de bal voor en Mitch Klijn stuurde de bal met zijn hoofd fraai richting kruising buiten het bereik van Van Ruiven 2-1.

De eerste tien minuten begon ’s-Gravendeel wat slapjes aan deel twee van dit treffen. ’s-Gravendeel begon met tien man, omdat een speler nog aan een toiletbezoek bezig was en arbiter Van Diest daar niet op wilde wachten. Zinkwegse Boys kwam verraderlijk voor doelman Dennis Sleiffer. De ’s-Gravendeelse doelman kon een paar keer fraai redding brengen en behoedde zijn ploeg voor de gelijkmaker. Daarna pakte ’s-Gravendeel de draad weer op door meer aanvallend te gaan spelen. Maar helaas kwam het nog niet tot scoren. Zo was Zoey Hoogwerf tot tweemaal toe dicht bij een treffer nadat hij ook twee keer bediend werd door Jelle v/d Starre.

Tegen de eindfase van de wedstrijd kreeg ’s-Gravendeel via Job v/d Vorm en Ivar de Boer nog mogelijkheden om de voorsprong verder uit te breiden. Uitgerekend Zoey Hoogwerf was het die de eindstand op 3-1 bepaalde. Met een zeer bekeken schot, boog hij de bal over de iets voor zijn doel staande van Ruiven heen.

Aanstaande dinsdag speelt ’s-Gravendeel op sportpark de Trekdam een vriendschappelijke wedstrijd tegen Groote Lindt. Aanvang 20.00 uur.

Volgende week het volgende bekertreffen, dan is Bolnes de tegenstander. Aanvang op sportpark Bolnes 14.30 uur.

Opstelling ’s-Gravendeel:
Dennis Sleiffer, :Leon de Jong, Jordy Westein, Luc Rozendaal, Maurits Kuiper, Mitch Klijn (67ste Ayhan Qasimov)( 82ste Martijn Zilverschoon), Job v/d Vorm, Ivar de Boer, Jelle v/d Starre, Sven Akkerman, Marco Kruijthof (53ste Zoey Hoogwerf)

Opstelling Zinkwegse Boys:
Stephan van Ruiven, Sander van Hamburg, Ronald van Ruiven (Eric den Outer), Nurkan Basoglu (Martijn van Zuuren), Jamal Abdalla, Kevin Brasser, Mike Fiere, John Ackon, Justin de Lange (Benard William), Richard van Ruiven, Fouad el Ouazi.

Arbiter: T. van Diest uit Rotterdam

Scoreverloop:
19de​1-0​Marco Kruijthof
30ste​1-1​Mike Fiere
38ste​2-1​Mitch Klijn
90+1​3-1​Zoey Hoogwerf

Gele kaarten:
Dennis Sleiffer en Jordy Westein (’s-Gravendeel)
Nurkan Basoglu (Zinkwegse Boys) - Deel dit bericht met je vrienden!