logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ongeïnspireerd 's-Gravendeel verliest van Zinkwegse Boys'
16mei

Ongeïnspireerd 's-Gravendeel verliest van Zinkwegse Boys

Het lukt ’s-Gravendeel nog niet om de winst naar zich toe te trekken in 2018. De winst van vorige week tegen sc Botlek was min of meer al in 2017 vastgelegd. De voorspong hoefde maar drie minuten vastgehouden te worden.

Tegen Zinkwegse Boys lukte het niet om de 0-0 lang tot stand te houden. Zinkwegse Boys wilde er alles aan doen om van die laatste plaats af te komen. Het kwam al in de tweede minuut op 0-1. In eerste instantie kon Ricardo Bakker een vrije trap tot corner verwerken. Maar op die daaropvolgende corner was het Richard van Ruiven die het doelpunt op zijn naam mocht  brengen.

’s-Gravendeel had nog tijd genoeg om iets aan die stand te doen. Zo was het Colin Reening die zijn inzet verijdeld zag worden na een gave voorzet van Jordy Westein. Met meer balbezit kon het echter niet veel potten breken. Bij ’s-Gravendeel was het lastig om de bal goed bij een medespeler te krijgen. De 0-2 viel na zevenentwintig minuten via Mike Fiere, na wat onoplettendheid bij ’s-Gravendeel. En tot overmaat van ramp viel de 0-3 niet veel later. Hier was Koen v/d Ende verantwoordelijk voor. De 0-3 stand was tevens de ruststand.

’s-Gravendeel had eigenlijk ook de pech dat Youri Ton al in de warming up moest afhaken en dat Maurits Kuiper al na vierentwintig minuten met een blessure uitviel.

In het tweede bedrijf viel er heel weinig te beleven. Wat ’s-Gravendeel ook probeerde het lukte niet om enig gevaar te stichten. Het venijn zat tegen het eind van de wedstrijd. Een vrije trap van Luc Rozendaal verdween naast het doel van Stephan van Ruiven. Het was Danilo Alkmema die de stand wat draaglijker maakte voor ’s-Gravendeel 1-3. Vlak voor het eindsignaal van arbiter v/d Born zorgde een redding van Ricardo Bakker er voor dat de stand 1-3 bleef.

ZInkwegse Boys geeft de laatste plaats over aan Rockanje.

Opstelling ’s-Gravendeel:
Ricardo Bakker, Leon de Jong, Reinier Toes, Luc Rozendaal, Wesley de Sterke (46ste Harry Wierda), Jorrit van Driel, Nick Kranendonk (66ste Ayhan Qasimov), Jordy Westein, Colin Reening, Danilo Alkema, Maurits Kuiper (24ste Ronald van Wingerden)

Opstelling ZInkwegse Boys:
Stephan van Ruiven, Ferry van den Dool, Richard van Ruiven (Jeremy van Brederode), Frank Stienstra, Peter van Dam, Kevin Brasser, Martijn van Zuuren (Reiner Koopmanschap), Mike Fiere (Ronald van Ruiven), John v/d Zanden, Koen v/d Ende, Jeroen de Kruyk

Arbiter: J.P. v/d Born uit Heinenoord

Scoreverloop:
2de 0-1 Richard van Ruiven
27ste 0-2 Mike Fiere
30ste 0-3 Koen v/d Ende
83ste 1-3 Danilo Alkema

Gele kaarten:
GeenDeel dit bericht met je vrienden!