logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem ''s-Gravendeel niet opgewassen tegen FC Binnenmaas'
17apr

's-Gravendeel niet opgewassen tegen FC Binnenmaas

Het was een slechte middag voor ’s-Gravendeel in het treffen tegen FC Binnenmaas. De eerste twintig minuten gebeurde er niet echt veel en had ’s-Gravendeel wel wat meer balbezit. Het verscheen ook een aantal keren gevaarlijk voor doelman Joey de Jong. Maar waar het al een paar weken niet lukt om te scoren, werd nu ook de trekker niet overgehaald.

Na vijfentwintig minuten een aanval van FC Binnenmaas waaruit wel werd gescoord. Het was Kevin Kuijer die voor de mistastende Ricardo Bakker de bal inkopte, 1-0. Domper voor ’s-Gravendeel, dat op zoek ging naar de gelijkmaker. Maar na bijna een half uur spelen werd ’s-Gravendeel getrakteerd op weer een tegendoelpunt. Uit een snelle omschakeling was het wederom Kevin Kuijer die de 2-0 op zijn naam bracht. Dit was tevens de ruststand.

Wat er de tweede helft met ’s-Gravendeel aan de hand was….???
FC Binnenmaas was heer en meester. Het drukte ’s-Gravendeel met de rug tegen de muur en kon vrij gemakkelijk de vrije man vinden. Daar waar dit niet bij ’s-Gravendeel lukte. FC Binnenmaas vergrootte ook de voorsprong met enig gemak. Danny Maijers kon zodoende twee doelpunten bijschrijven en was ook verantwoordelijk toen hij zijn broertje John de 5-0 kon laten aanteken. De 6-0 van Jorian den Otter was puur voor de statistieken.

Een deceptie voor ’s-Gravendeel. Volgende week het treffen uit tegen Rijnmond Hoogvliet Sport.
.
Opstelling FC Binnenmaas:
Joey de Jong, Charlie de Graaf, Leon v/d Stel, Richard v/d Wilt, Sven Post, John Maijers, Michael Mathilda, Danny Maijers, Steve van Puffelen (Raplh v/d Giessen), Kevin Kuijer (Jorian v/d Laan), Jannick v/d Laan (Remco v/d Stel)

Opstelling ’s-Gravendeel
Ricardo Bakker, Reinier Toes, Jordy Westein, Luc Rozendaal, Wesley de Sterke, (77ste Harry Wierda), Jorrit van Driel, Youri Ton, Leon de Jong, Colin Reening, Danilo Alkema (66ste Jeroen Geelen), Bob Krens (52ste Maurits Kuiper.

Arbiter M. Prins uit Hoogvliet.

Scoreverloop:
25ste 1-0 Kevin Kuijer
30ste 2-0 Kevin Kuijer
62ste 3-0 Danny Maijers
78ste 4-0 Danny Maijers
81ste 5-0 John Maijers
89ste 6-0 Jorian den Otter

Gele kaart:
Colin Reening (’s-Gravendeel)Deel dit bericht met je vrienden!