logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Teams Rebound houden punten in 's-Gravendeel'
05mrt

Teams Rebound houden punten in 's-Gravendeel

Op zaterdag 3 maart 2018 stonden er twee thuiswedstrijden van basketballvereniging Rebound op het programma. Heren 1 speelde de inhaalwedstrijd tegen de FlaxFieldFighters en tegelijkertijd kwam Rebound Under 10 in actie tegen BOB uit Oud-Beijerland, een onvervalste Hoeksche Waardse derby.

Heren 1

Heren 1 nam al snel een ruime voorsprong tegen de tegenstanders uit Hendrik-Ido-Ambacht. Een tegenstander die te vinden is in de onderste regionen, maar waar wel de uitwedstrijd van werd verloren.

Zonder ‘gastspelers’ en met coach Harry Gerritse op de bank speelde zich een fel potje af in de Schenkel. Hoewel de FlaxFieldFighters wel wat dichter bij kwamen kon de voorsprong tot het einde worden volgehouden. In de met 53 -46 gewonnen wedstrijd maakte Carel van Hoogenhuyze de meeste punten.

Volgende week staat om 16.30 uur de uitwedstrijd tegen Alphia op het programma.

Under 10

Na een weekje zonder training speelde het Rebound Under 10 team thuis tegen BOB. Een tegenstander waar dit jaar al 3 keer van werd gewonnen. Ook nu bleven de ’s-Gravendeelse basketballers aan de goede kant van de score.

Zonder Leen Akkad en Oscar Post was het begin moeizaam van Rebound en kon BOB in de eerste twee periodes bijblijven. Echter in de derde en vierde periode werd een tussensprint ingezet die leidde tot een ruststand van 18 – 6. Deze ruime voorsprong werd niet meer uit handen gegeven en was de uitslag uiteindelijk 36 – 16.

Rebound U10 staat na 6 wedstrijden op een verdienstelijke 2de plaats achter de Squirrels, die echter 1 wedstrijd meer speelde en evenveel verliespunten kent.

Volgende week gaan de ‘s-Gravendelers naar Schiedam, waar Juventus de tegenstander is. Thuis werd met 49 – 24 van deze tegenstander gewonnen.

Programma

Rebound Under 16 en Rebound Under 12 hoefde niet in actie te komen, maar kunnen volgende week aan de bak. U16 speelt tegen de Green Eagles in Maassluis, terwijl U12 verkast naar Berkel en Rodenrijs om tegen de Squirrels te spelen.Deel dit bericht met je vrienden!