logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuwjaarswedstrijd VV 's-Gravendeel' Foto's: Sandra Barth
08jan

Nieuwjaarswedstrijd VV 's-Gravendeel

Op zaterdag 6 januari 2018 speelde het huidige 1e elftal tegen een leuke groep oud 1e elftalspelers, voorafgaand aan de nieuwjaarsborrel/receptie. De overige seniorenteams hadden in de sporthal al een zaalvoetbalprogramma af gewerkt voorafgaand aan deze wedstrijd.

De 'old bastards', zoals de oud 1e elftalspelers zich hadden om gedoopt, hielden het 1e kwartier stand. Ze lieten zien zeker niet onder te willen doen voor de huidige selectie en menigeen had heel spectaculaire acties in zijn hoofd voor deze wedstrijd, maar in de praktijk bleek dit toch iets anders uit te pakken. De huidige selectie speelde afwachtend en liet het eerste geweld gelaten over zich heen komen.

Na een kwartier spelen werd dan toch de 0-1 gemaakt door Bob Krens voor het huidige 1e elftal. 5 Minuten voor rust maakten Colin Reening en Bob Krens ook de 0-2 en 0-3, wat ook de ruststand werd.

In de 2e helft een zelfde beeld. In de 42e minuut was het opnieuw Colin Reening die de 0-4 kon maken. Het was duidelijk dat er voor het oud 1e elftal team niet haalbaar was om het huidige 1e elftal team 'pijn' te doen.

In de 50e en 53e minuut was het Danilo Alkema die de 0-5 en 0-6 kon maken en hiermee de eindstand bepaalde.

De oud 1e elftalspelers hadden het echter met elkaar prima naar de zin gehad en ook na afloop werd er gezellig bij gepraat en wad het tijd voor de 'sterke' verhalen....

De enige smet op de middag was dat Marco Buitendijk vroegtijdig de wedstrijd moest verlaten bij de oud 1e elftalspelers voor een vervelende schouderblessure.

Ook de nieuwjaarsborrel was druk bezocht en zo werd het een gezellige middag met natuurlijk een speech van de nieuwe voorzitter, John Luijendijk, die vooral de nadruk wilde leggen om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en te benadrukken dat we de vereniging met elkaar draaiende (moeten) houden!Deel dit bericht met je vrienden!