logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
21nov 2017

's-Gravendeel onderuit tegen SV Charlois

De wedstrijd duurde voor ‘s-Gravendeel tegen sv Charlois net iets te lang. In de slotfase ging het onderuit tegen de Rotterdammers. Aanvankelijk leek het daar niet op. ’s-Gravendeel was zeker in deel één de ploeg met het meeste balbezit en creëerde aardig wat kansen.

Zo ook al na twee minuten spelen. Danilo Alkema zag zijn inzet op de lijn gekeerd worden, de terugspringende bal ging via Luc Rozendaal via de lat over. Zodoende werd Charlois van een vroege achterstand gespaard.

’s-Gravendeel bleef druk zetten op de verdediging van Charlois. Luc Rozendaal kopte de bal over na een corner van Junior Calmera. Charlois kwam er in spaarzame momenten gevaarlijk uit. De verdediging van ’s-Gravendeel stond op dat moment als een huis, en anders was daar doelman Ricardo Bakker die goed op zijn plaats stond. ’s-Gravendeel kwam in de vierentwintigste minuut op voorspong. Met een knappe precieze pass bereikte Junior Calmera, Danilo Alkema. Hij stevende op doelman Linber van der Horst en passeerde de doelman op vakkundige wijze, 1-0.

’s-Gravendeel kreeg mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden. Na een voorzet van Bob Krens was het de mee opgekomen Jordy Westein die net voorlangs schoot. Bob Krens zag een paar tellen later zijn inzet gekeerd worden door Van der Horst. Met de 1-0 stand werd er gerust, daar waar ‘s-Gravendeel misschien meer uit had kunnen halen.

Na de theepauze een ietwat ander gezicht van de wedstrijd. Het was nu Charlois dat meer druk zette op de ’s-Gravendeelse defensie. Joey Heinsbroek zag zijn poging verijdeld worden door de verdediging van ’s-Gravendeel. Maar na een uur voetballen was hij toch succesvol. Hij bracht de gelijkmaker op zijn naam 1-1.

Een scrimmage voor het ’s-Gravendeel, kort na de gelijkmaker, werd een prooi voor Ricardo Bakker. Er kwamen weer wat mogelijkheden voor ’s-Gravendeel. Nadat keeper Van der Horst mis tastte na een corner, was het Luc Rozendaal die op een haar na miste. Met nog een kwartier op de klok leek Simon Brand de 2-1 op zijn voeten te hebben. Van der Horst redde op sublieme wijze.

De wedstrijd leek in een gelijkspel te eindigen. Leek….in de laatste minuut een miscommunicatie tussen Wesley de Sterke en Jordy Westein. Of was het besluiteloosheid. In ieder geval was het Celcius Grant die profiteerde van het nadelige feitje voor ’s-Gravendeel. Op het moment dat de klok negentig minuten aanwees, was het de aanvaller die de 1-2 eindstand op zijn naam zette. ’s-Gravendeel bleef dus met lege handen.

Volgende week een derby, uit tegen Zinkwegse Boys. Aanvang is 14.30 uur.

Opstelling ’s-Gravendeel:
Ricardo Bakker, Reinier Toes, Jordy Westein, Luc Rozendaal, Wesley de Sterke, Jorrit van Driel (70ste Moreno v/d Geer), Bob Krens (61ste Youri Ton), Leon de Jong, Colin Reening (65ste Simon Brand), Danilo Alkema, Junior Calmera.

Opstelling sv Charlois:
Linber v/d Horst, Lionel Rosalia, Nordin Maach, Dario Lara Olaya, Maldini Maris Cruz, Raymond Verschoor, Kevin Delgado Alves (62ste Nayron Mathilda), Rafael Andrade Freire (46ste Michel Feenstra), Joey Heinsbroek, Djenley Arkhurst, Celcius Grant.

Arbiter: W. Brouwer uit Vlaardingen

Scoreverloop:
24ste  1-0 Danilo Alkema
60ste  1-1 Joey Heinsbroek
90ste 1-2 Celsius Grant

Gele kaarten:
Wesley de Sterk en Simon Brand (’s-Gravendeel). Michel Feenstra, Maldini Maris Cruz, Lionel Rosalia en Joey Heinsbroek (sv Charlois)Deel dit bericht met je vrienden!