logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem ''s-Gravendeel uitgebekerd' Foto's: Sandra Barth
13nov 2017

's-Gravendeel uitgebekerd

De ongeslagen koploper in de eerste klasse B, Feyenoord was in het treffen om de KNVB beker te sterk voor ’s-Gravendeel. De intenties bij de Rotterdammers was duidelijk. Zo vroeg mogelijk scoren en de wedstrijd op slot zetten.

Plaaggeest op de linkerflank, Junior Obiku was al na twee minuten gevaarlijk, maar hij schoot hard en hoog over. Twee minuten later kwam ’s-Gravendeel echter wel op achterstand. Luc Rozendaal veranderde de baan van de bal, die van rechts werd voorgegeven, en daardoor kon doelman Ricardo Bakker niets anders doen dan de bal uit het net halen, 1-0.

Feyenoord zette verder druk op de ’s-Gravendeelse verdediging en ging naarstig op zoek naar het volgende doelpunt. Ricardo Bakker verrichtte een knappe redding op een uithaal van Tim Schoonheijm. Maar na vijfentwintig minuten kwam dan toch de 2-0 op het scorebord.

Nadat er balverlies geleden werd, kwam Shabir Isoufi in balbezit. Knap krulde hij de bal over en langs Bakker. Vlak voor het rustsignaal was het Obiku die uithaalde, maar vond Bakker weer op zijn weg. Het was Danilo Alkema die namens ’s-Gravendeel vlak voor de thee toch het net wist te vinden. Zijn doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd, hoewel….??

’s-Gravendeel probeerde natuurlijk om onder de druk uit te komen, maar wist ook in de tweede helft moeilijk de gang naar het Feyenoord doel te vinden en probeerde verdedigend lang stand te houden. Maar dat werd al na twee minuten spelen teniet gedaan. Obiku slalomde langs enkele verdedigers en werd binnen de zestin foutief tot een halt geroepen, strafschop luidde het oordeel van scheidsrechter Turk. Remy Broekmans schoot de penalty feilloos binnen.

Na ruim een uur spelen was het Joris van Eijck die de 4-0 binnenkopte. Hierna was het bij ’s-Gravendeel gebroken. Dat Jones en Obiku de 5 en 6-0 scoorden was puur voor de statistieken, Met nog twee minuten te spelen probeerde Danilo Alkema nog doelman Sanders te verschalken. Maar de doelman had weinig moeite met de poging van Alkema.

Volgende week speelt ’s-Gravendeel weer tegen een Rotterdamse tegenstander.. Dan is sv Charlois op sportpark de Trekdam de competitietegenstander. Aanvang 14.30 uur.

Opstelling sc Feyenoord:
Nicky Sanders, Jordy Dobber, Joris van Eijck, Kristian Adelmund, Victor de Bok, Quincy Oosterom, Tim Schoonheijm Remy Broekmans  Lucas van Oeveren, Shabir Isoufi, Junior Obiku

Opstelling ’s-Gravendeel:
Ricardo Bakker, Reinier Toes (58ste Bob Krens), Jordy Westein, Luc Rozendaal, Wesley de Sterke, Leon de Jong, Youri Ton, Moreno v/d Geer (73ste John v/d Broek), Perrie Huisman (63ste Junior Calmera), Danilo Alkema, Simon Brand

Arbiter: R. Turk uit Noordwijkerhout

Scoreverloop:
4de  1-0 Luc Rozendaal (eigen doelpunt)
25ste 2-0 Shabir Isoufi
47ste 3-0 Remy Broekmans (strafschop)
66ste 4-0 Joris van Eijck
82ste 5-0 M.S. Jones
85ste 6-0 Junior ObikuDeel dit bericht met je vrienden!