logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Wedstrijdverslagen Rebound'
28sep 2017

Wedstrijdverslagen Rebound

In het weekend van 23 september 2017stonden er voor de 4 teams van basketballvereniging Rebound uit 's-Gravendeel een uitwedstrijd op het programma.

De heren speelden op vrijdag in Hendrik-Ido-Ambacht. Helaas werd daar de eerste wedstrijd van het seizoen verloren.

Het Under 10 team begon de zaterdag met een uitwedstrijd in  Gorinchem tegen Goba. Na de winstpartij van vorige week was er genoeg vertrouwen op weer een goede afloop. Hoewel het niet heel vroeg op de dag was, waren de spelers van Rebound nog niet helemaal bij de les, waardoor de tegenstander in de eerste periodes een ruime voorsprong nam. Daarna ging het eigenlijk de rest van de wedstrijd gelijk op. De ruststand was 21 -13 in het voordeel van Goba. Uiteindelijk ging ons U10 team met een 38-27 nederlaag en zonder punten terug naar 's-Gravendeel. Op de eerste periodes na werd er weer goed gespeeld en vooral samengespeeld. Volgende week zaterdag speelt U10 een paar kilometer dichterbij tegen de River Trotters in Hardinxveld-Giessendam.

Het Under 12 team speelde uit in Barendrecht tegen Binnenland. Ook U12 had de eerste wedstrijd gewonnen en ging vol voor de winst. Al snel was duidelijk dat Rebound te sterk was voor de tegenstander, echter wisten de 's-Gravendelers dat niet helemaal in de score uit te drukken. De ruststand was 12 -2 in het voordeel van Rebound, maar de score had flink hoger kunnen uitvallen. Na de rust kwam Binnenland iets beter in het spel en kwam nog 1 keer tot een verschil van 5 punten. In de laatste twee periodes liep Rebound weer wat verder uit, getuige de eindstand van 18 - 33. Twee gespeeld en twee keer gewonnen. Heel goed gedaan! Volgende week speelt U12 op zondag uit in Voorburg tegen Cobra Nova, een ploeg die vorige week nipt van Binnenland won.

Heren 1 heeft volgende week een vrij weekend. Het Under 16 team mag weer een uitwedstrijd spelen, deze keer op zondag in Leiden.Deel dit bericht met je vrienden!