logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Winst  voor de Rebound jeugdteams'
18sep 2017

Winst voor de Rebound jeugdteams

Op de eerste speeldag van het seizoen hebben zowel het U10 als het U12 team van Rebound de thuiswedstrijd omgezet in een winstpartij. Met drie thuiswedstrijden op het programma was het een drukke bedoeling in sporthal de Schenkel. Ook U16 speelde de eerste thuiswedstrijd. Na de eerste wedstrijd te hebben verloren met 81 – 41 in Krimpen, waren nu de Grasshoppers de tegenstander. Met een voltallige selectie werd de wedstrijd aangevangen, maar helaas moest worden vastgesteld dat deze tegenstander een flink maatje te groot was. Nadat de rust met een achterstand  van 8 – 52 werd bereikt, werd het uiteindelijk 16 – 116. Deze tegenstander hoort niet in de 5de klasse thuis, dat was duidelijk.
Het team van U10 van vorig seizoen is opgedeeld in twee teams U10 en U12. Nu kunnen onze ‘kleintjes’ laten zien wat ze in hun mars hebben en dat is veel. In de onvervalste derby van de Hoeksche Waard tegen BOB uit Oud-Beijerland bleek de ervaring van vorig seizoen duidelijk mee te werken. Met een voorsprong van 25 – 12 was in de rust een slag geslagen. Na rust werd de voorsprong geconsolideerd en werd uiteindelijk de wedstrijd met 39 – 23 gewonnen. Super goed gespeeld! Ook leuk was om spelers van U16 bezig te zien als scheidsrechter en achter de tafel.
Met een geringe selectie van 6 spelers moest U12 het seizoen beginnen tegen de Helmink Heroes uit Zwijndrecht. Met een team wat vooral uit meisjes bestond werd fel tegenstand geboden, echter was dit genoeg om de punten in ‘s-Gravendeel te houden. Na een 26 – 8 tussenstand werd uiteindelijk dik verdiend gewonnen met 50 – 21. Leuk om te melden dat Freek zijn eerste punten (4) ooit maakte en Luka na deze dag wel moe zal zijn na zowel bij U10 als U12 meegedaan te hebben.Deel dit bericht met je vrienden!