logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem ''s-Gravendeel wint Ries Fok toernooi'
30aug 2017

's-Gravendeel wint Ries Fok toernooi

’s-Gravendeel heeft zaterdag 26 augustus 2017 het Ries Fok toernooi bij EBOH gewonnen. De deelnemende verenigingen waren het organiserende EBOH, DFC, RCD en ’s-Gravendeel.

De eerste wedstrijd moest ’s-Gravendeel het gelijk opnemen tegen EBOH. In een gelijkopgaande wedstrijd was het EBOH wat effectiever was in het afronden van de kansen. Deze wedstrijd werd dan ook met 2-0 door ’s-Gravendeel verloren.

De tweede wedstrijd moest ’s-Gravendeel het opnemen tegen zondag derdeklasser RCD. Door doelpunten van Youri Ton, Perrie Huisman en Junior Calmera werd er met 3-0 gewonnen.

De laatste wedstrijd was tegen de oudste vereniging van Dordrecht (opgericht 1883). Het was Bob Krens die ’s-Gravendeel aan een voorspong hielp. DFC maakte hierna gelijk. Danilo Alkema zette ’s-Gravendeel op 1-2, maar weer trok DFC de stand gelijk. Tenslotte liep ’s-Gravendeel uit naar 2-4. Via Danilo Alkema en Moreno van de Geer werd deze eindstand bereikt.

Omdat EBOH de laatste wedstrijd van RCD verloor, won ’s-Gravendeel het toernooi waarbij de doelpunten bij de winstpunten werden opgeteld

Eindstand Ries Fok toernooi

’s-Gravendeel  13 punten
EBOH   12 punten
DFC     8 punten
RCD     4 puntenDeel dit bericht met je vrienden!