logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Huldiging zwemploeg na winst Hoeksche Waards Vooruitgangskampioenschap'
23jun 2017

Huldiging zwemploeg na winst Hoeksche Waards Vooruitgangskampioenschap

De zwemploeg van ZVS uit 's-Gravendeel maakt een goed jaar door. Er is aanwas bij de allerjongsten en er is een groeiende groep Masters-zwemmers die de weg naar het zwembad weet te vinden.

De wedstrijdzwemploeg is dan wel klein ten opzichte van andere teams, maar wel dapper. Drie weken geleden konden zij zich tot kampioen van de Hoeksche Waard kronen in de onderlinge strijd.

En opeens stond daar een grote kar met een tractor ervoor op een doodgewone trainingsavond. De afdelingsvoorzitter (zwemmen) Kim Sint-Nicolaas had deze verrassing geregeld nu de zwemcompetitie sinds afgelopen zaterdag officieel afgelopen is.

Om de persoonlijke en teamsuccessen eens ludiek te vieren, werd de gehele ploeg op de kar gehesen en door ’s-Gravendeel gereden. Dit viel zichtbaar in de smaak en heeft iedereen weer veel energie gegeven om het volgende seizoen op jacht te gaan naar nog betere tijden.

De zwemmers en zwemsters doen elke week hun uiterste best om hun persoonlijke records te verbeteren. Hier is zelfs een heuse PR-bokaal voor in het leven geroepen.

De afdelingsvoorzitter mocht deze afgelopen woensdag alvorens de huldiging voor de derde achtereenvolgende keer uitreiken aan Dewi Sint-Nicolaas. Zij presteert het om bij bijna elke start haar tijd te verbeteren. De strijd om de PR-bokaal was dit jaar echter heviger dan ooit. Pas in de laatste wedstrijd viel de beslissing en kon zij niet meer worden ingehaald.Deel dit bericht met je vrienden!