Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'VV 's-Gravendeel te sterk voor GOZ: 1-5'
26sep 2016

VV 's-Gravendeel te sterk voor GOZ: 1-5

’s-Gravendeel heeft zich na het debacle tegen Rijnmond HS goed hersteld. In Mijnsherenland tegen GOZ werd het 1-5, en deelde het mee in het doelpuntenfestijn in de 3de klasse 3D. Er werd maar liefst 51 keer gescoord (bron: VoetbalRotterdam.nl).

Er werd al na vier minuten gescoord door Marco Kruijthof. Hij lobde de bal knap over de uitlopende Ryan Wemmers. Hierna kreeg ’s-Gravendeel nog aardig wat mogelijkheden om de voorsprong verder uit de breiden. O.a. een kopbal van Colin Reening die op het dak van het doel eindigde, Junior Calmera die alleen op Ryan Wemmers afstormde, maar de bal iets te ver voor zich uitspeelde. En wederom Colin Reening die zijn geplaatste schot in de handen van Wemmers zag verschijnen, konden het net niet doen bollen.

De plaagstootjes die GOZ plaatste waren best wel gevaarlijk. Zo eindigde o.a. een vrije trap in de 34e  minuut voor ’s-Gravendeel gelukkig op de paal. Vlak voor rust werd de voorsprong voor ’s-Gravendeel dan toch vergroot. Colin Reening kon zijn voet tegen de bal plaatsen, nadat Youri Ton de bal voorgaf (of was het een poging om te scoren…??).

Na de limonadepauze liep ’s-Gravendeel te veel achteruit. Het leek wat op concentratiegebrek. GOZ kreeg kansen genoeg om de aansluiter aan te tekenen. En die kwam er ook. Er moest wel een strafschop aan te pas komen die arbiter Knuppe toekende. Olaf Sap had geen problemen om Ricardo Bakker te passeren. ’s-Gravendeel schrok wakker en het liet zien dat het wel degelijk goed kon voetballen. Kort na de strafschop werd het al 1-3. Junior Calmera was het die op aangeven van Youri Ton kon scoren. Ton werd op zijn beurt weer knap bediend door Thomas Muilwijk. Vier minuten later moest doelman Wemmers wederom de gang naar het doel maken om de bal uit het net te halen. Junior Calmera kon zijn 2de doelpunt aantekenen. Ditmaal was de aangever Colin Reening.

GOZ liet met nog vijf minuten het koppie hangen. De eindstand werd bepaald door Danilo Alkema. Hij kon heel makkelijk zijn doelpuntje meepikken, nadat de complete verdediging van GOZ niet in staat was om een voet tegen de bal kon krijgen.

Volgende week hoeft ’s-Gravendeel de Hoekse Waard weer niet te verlaten voor een uitwedstrijd. Dan is N.B.S.V.V.  de tegenstander. Aanvang op sportpark de Kreek is 14.30 uur