logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Forse nederlaag VV 's-gravendeel 2-6'
18sep 2016

Forse nederlaag VV 's-gravendeel 2-6

’s-Gravendeel maakt in deze wedstrijd totaal geen aanspraak op de winst. Al kreeg het na 57 seconden de kans op de voorsprong. Doelman Jerrold Laurman werkte de bal niet goed weg. Thomas Muilwijk wilde van het slippertje van de doelman profiteren, maar zijn poging van verre afstand spatte op de lat uiteen. Hierna nog heel even een ’s-Gravendeels overwicht. Dat duurde tot de 9de minuut. Toen kwam Rijnmond HS misschien ietwat onverwacht op 0-1. Hiervoor was Michael Birnie verantwoordelijk.

’s-Gravendeel raakte de weg kwijt na deze tegenslag. Het baltempo was te laag, het was slordig in de passing en er werd teveel ruimte geven aan de directe tegenstander. Toch kwam de gelijkmaker op het scorebord. Wederom ging doelman Laurman in de fout. Door het vroege storen van Danilo Alkema raakte hij de bal kwijt. Alkema had geen problemen om de bal daarna in het lege doel te werken. Het was echter een kleine opleving aan ’s-Gravendeelse kant. Want door niet ingrijpen door het ’s-Gravendeelse middenveld en de verdediging, kon Michael Birnie vrij doorlopen op Ricardo Bakker. Met een geplaatste schuiver bracht hij de stand op 1-2.

Colin Reening poogde met een afstandschot nog wat te doen aan ’s-Gravendeelse kant, maar de bal verdween naast het Rijnmondse doel.

Het werd in de 2de helft een doelpuntenfestijn. Nadat Thomas Muilwijk een geweldige kans kreeg op de 2-2, werd het 1-3. De defensie van ’s-Gravendeel werd vrij simpel uitgespeeld en daar was Justin Snijders om het 3de doelpunt voor Rijnmond HS aan te tekenen. Het werd ondraaglijker voor
’s-Gravendeel. Lorenzo Kranenburg maakte er 1-4 van. Met nog een kwartier te spelen, probeerde
’s-Gravendeel de stunt te herhalen die het twee weken hiervoor tegen FC Vlotbrug liet zien.
De ingevallen Marco Kruijthof schoot na een knappe actie de 2-4 binnen. Maar aan die stunt wilde Rijnmond HS totaal niet meewerken. Het werd zelfs 2-5. Met een fraai afstandschot was het invaller Jair Wederfoor die Ricardo Bakker passeerde. De eindstand werd bepaald door Justin Snijders. Dit was misschien het mooiste doelpunt van deze wedstrijd. Hij lobde de bal over de voor zijn doel staande Bakker, 2-6.

Met pas drie wedstrijden gespeeld, nog niets aan de hand. Uithuilen en opnieuw beginnen. Komende dinsdag speelt ’s-Gravendeel vriendschappelijk tegen een 1-2 combinatie van S.H.O.
Volgende week zaterdag een Binnenmaas-clash. Dan speelt ’s-Gravendeel de uitwedstrijd in Mijnsheerenland tegen G.O.Z. Aanvang op sportpark De Erve is 14.30 uur.

Opstelling ’s-Gravendeel:
Ricardo Bakker, Harry Wierda, Jorrit van Driel, John van den Broek (71ste Marco Kruijthof), Maurits Kuiper, Luc Rozendaal, Nino Conijn (78ste Bob Krens), Colin Reening (46ste Henny Otto), Danilo Alkema, Junior Calmera, Thomas Muilwijk

Opstelling Rijnmond HS:
Jerrold Laurman, Jason Ngadimin, Jordy Kerseboom, Roger Lieveld, Roddy Soares, Michael Birnie (Francois v/d Linden), Marvin Bos (Jair Wederfoor), Lorenzo Kranenburg, Justin Snijders, Runell Martes, Sander Kerseboom

Arbiter: R. Boosten uit Pijnacker

Scoreverloop:
9de​0-1​Michael Birnie
17de​1-1​Danilo Alkema
25ste​1-2​Michael Birnie
55ste​1-3​Justin Snijders
70ste​1-4​Lorenzo Kranenburg
75ste​2-4​Marco Kruijthof
81ste​2-5​Jair Wederfoor
84ste​2-6​Justin Snijders

Gele kaart: Maurits Kuiper (’s-Gravendeel) - 



Deel dit bericht met je vrienden!