Zware wedstrijd voor VV 's-Gravendeel

16 februari 2016 door de redactie

’s-Gravendeel speelde uitwedstrijd tegen Schoonhoven dat één punt boven VVS in de stand van de competitie staat.

Op een waar knollenveld (wat ons deed denken aan ons oude hoofdveld) werd het een zware wedstrijd. In de 3e minuut maakte Michael Uludag de snelle 0-1 voorsprong. VVS kreeg nog een grote kans door een foutieve terugspeelbal naar de keeper, waarbij Edinho Pique geheel vrij voor de keeper kwam te staan, maar de bal naast mikte.

In de 19e minuut was het Schoonhoven die tegen de verwachting in de gelijkmaker scoorde.

Op slag van rust kon Perrie Huisman een schot bijna binnen glijden in het doel van Schoonhoven, maar ook deze bal ging net naast.

In de 2e helft ging deze ware knokpartij door. In de 1e helft was Emery dos Santos al uit de wedstrijd geschopt en in de 2e helft moest ook Michael Uludag geblesseerd het veld verlaten.

In een grimmige sfeer scoorde Schoonhoven, waarbij de grensrechter van VVS vlagde voor een achterbal. De scheidsrechter nam dit signaal niet over en keurde het doelpunt goed. Aangezien spelers en grensrechter duidelijk makten het hier niet mee eens te zijn, werd de grensrechter weg gestuurd en de wedstrijd gedurende een kleine 10 minuten stil gelegd.

Na de hervatting kon VVS geen vat meer krijgen op de wedstrijd en drong Schoonhoven zelfs aan om de 3-1 te scoren. De eindstand bleef echter op 2-1 te staan. Een grote deceptie, want de punten zijn hard, hard nodig voor de Seuters.

Aanstaande dinsdag speelt ’s-Gravendeel een oefenwedstrijd tegen Spartaan '20 om 20.00 uur.

Zaterdag speelt VVS tegen SVS voor de competitie thuis om 14.30 uur.