logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Start jubileumseizoen BC Niton'
28aug 2015

Start jubileumseizoen BC Niton

Op donderdag 27 augustus 2015 is BC Niton van start gegaan met het jubileum seizoen. De badmintonclub uit ’s-Gravendeel bestaat namelijk 40 jaar.

Niton is goed van start gegaan, omdat op de eerste speelavond de nieuwe clubshirts zijn uitgereikt aan de leden. Deze shirts zijn mogelijk gemaakt door de financiële bijdrage van The People Company het wervings- en selectiebureau uit ’s-Gravendeel.

BC Niton heeft het bedrijf, met de in het voorjaar uitgeschreven facebook actie, weten te overtuigen dat het beschikbaar gestelde geldbedrag het beste aan hun club kon worden besteed. Mireille Prooi, directeur van de The People Company heeft de eerste shirts overhandigd.

In het jubileumseizoen van BC Niton staan er een paar leuke activiteiten op de agenda, die ook voor niet leden interessant zijn. Zo is er de open avond op donderdag 17 september en het bedrijven- en familie toernooi op zaterdag 17 oktober.

Tijdens de open avond kunnen geïnteresseerden vrijblijvend proeven aan de sport. Onder andere krijg je die avond een training voorgeschoteld om de beginselen van het badminton onder de knie te krijgen en kunnen een paar partijen worden gespeeld. De jeugd (9-17 jr) is welkom vanaf 18.30 uur, de senioren (18+) vanaf 20.00 uur.

Aan het toernooi kunnen bedrijven meedoen met een team van 4 of 5 personen. Bij dit toernooi staat de gezelligheid voorop. Bedrijven in ’s-Gravendeel zullen op korte termijn hierover bericht ontvangen. Voor de leden is er de mogelijkheid om met een introducee mee te doen aan dit toernooi.

Om het jubileum te vieren hebben de senioren leden en oud-leden op 19 september een feestavond, de jeugd gaat op 10 oktober een clinic volgen en topwedstrijden bekijken op de dutch-open in Almere.

Lijkt de badmintonsport iets voor jou, neem je sportspullen mee en doe op donderdagavond 17 september mee met de open avond in sporthal de Schenkel in ’s-Gravendeel.



Deel dit bericht met je vrienden!