Uitwinst VV 's-Gravendeel bij Den Bommel 0-1

16 augustus 2015 door de redactie

’s-Gravendeel toog zaterdag 15 augustus 2015 naar Den Bommel om tegen de plaatselijke v.v. te voetballen. Na 13 minuten spelen moest spits Mike Dentro al geblesseerd uitvallen. Naar het zich liet aanzien met een fikse teenblessure.

Enkele minuten later was het Pieter Lerensveld die een laag ingeschoten afstandschot naast tikte. ’s-Gravendeel was de ploeg die meer in balbezit was. Maar kon het nog niet uitdrukken in doelpunten. Zo was het Jeffrey van Twist die zijn inzet op de lat uiteen zag spatten en Perrie Huisman zag zijn ‘stiffie’ afgekeurd worden wegens buitenspel.

Na de thee een zelfde beeld. Den Bommel kwam sporadisch richting doel van ’s-Gravendeel. Het waren de ’s-Gravendelenaars die een overwicht hadden. Na 58 minuten werd het dan wel beloond. Na goed doorzetten van Jeffrey van Twist bracht hij zijn ploeg op de verdiende 0-1 voorsprong.

Er waren nog genoeg kansen om de voorsprong uit te breiden. Maar het vizier stond niet op scherp. De inzetten van o.a. Bob Krens, Nuno dos Santos en Emery dos Santos werden teniet gedaan. Ook een scherp genomen vrije trap van Edinho Piqué werd door de Den Bommelse doelman knap gekeerd, waardoor de equipe van John Kleijn met de 0-1 winst huiswaarts keerde.

A.s. dinsdag speelt ’s-Gravendeel thuis nog een oefenwedstrijd tegen VVAC uit Ottoland. Aanvang is 20.00 uur.