logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nachtzwemmarathon ZVS'
16apr 2015

Nachtzwemmarathon ZVS

ZVS organiseert een nachtzwemmarathon op vrijdagavond 26 tot zaterdagochtend 27 juni 2015 in zwembad De Wellen te ’s-Gravendeel.

ZVS bestaat in 2015 35 jaar. Dat wordt uitgebreid gevierd door de zwemvereniging.

Wij nodigen sportclubs, bedrijven en groepen in en rond gemeente Binnenmaas uit om ons jubileum mee te vieren tijdens onze nachtzwemmarathon.

Oude tijden herleven met een nachtzwemmarathon

De ouders van nu kunnen het zich misschien nog herinneren. Van 1987 tot en met 1999 zijn er 13 nachtmarathons georganiseerd in ons thuisbad. Deze gezellige en sportieve nachten waren een groot succes bij deelnemers en toeschouwers. Een grote diversiteit aan deelnemers, al dan niet gesponsord door de lokale bedrijven, maakte dit lokale evenement tot een ware happening.

Wat is een nachtmarathon?

Dit is een zwemwedstrijd in estafettevorm waarbij gedurende twaalf uur in teamverband zoveel mogelijk banen gezwommen moeten worden. Het zwemmen gebeurt over het algemeen in duo’s die na een bepaalde tijd weer worden afgewisseld om zo de continuïteit te kunnen voortzetten. Dit gaat de hele nacht door. Voor een ieder een vermoeiende nacht zonder al te veel slaap. Er wordt ook gezorgd voor gezelligheid en muziek waarmee het ‘nachtje doorhalen’ een stuk aangenamer wordt.

In 2015 wil ZVS de nachtzwemmarathon, net als vroeger, organiseren in zwembad De Wellen. Hiermee geven wij onze en uw jeugd de kans om deze unieke en uitdagende teamervaring (opnieuw) mee te maken. Een team bestaat uit tenminste 8 deelnemers die allen in 2001 of eerder geboren zijn.

Inschrijven voor de nachtmarathon kan tot 15 mei via www.zvs.nu/nachtzwemmarathon

Onze nachtmarathon wordt onder andere mogelijk gemaakt door sponsoren. Zo wordt ook deze nachtmarathon afgesloten met een gezamenlijk ontbijt voor alle deelnemers gesponsord door Jumbo Van der Hoek. De benodigde badmutsen zijn gesponsord door SportEmotion.

Voor vragen en/of aanvullende informatie kan men terecht op nachtzwemmarathon@zvs.nu. Via dit adres kan men de deelname ook kenbaar maken.



Deel dit bericht met je vrienden!