logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
11nov 2014

Wedstrijdverslag BeneVia Dames 1 – Spivo D2

Zaterdag 8 november 2014 stond de wedstrijd BeneVia D1 tegen Spivo D2 op het programma. Bij BeneVia ontbrak Jacqueline Rijneveld waardoor we wederom niet compleet waren.

De basis 6 van BeneVia bestond uit Jacqueline v L., Willeke, Jeanet, Daniëlle, Martine en Rebecca. Vol vertrouwen begonnen we aan de eerste set maar eigenlijk hebben we de hele set achter de feiten aangelopen. De talentvolle speelsters van Spivo D2 speelden een snel spelletje waar wij geen antwoord op hadden. De set werd verloren met 14-25.

De 2e set werd gestart met dezelfde opstelling. We namen ons voor om enthousiast van start te gaan en dit de hele set vast te houden. Doordat we weinig servedruk hadden, maakten we het de speelsters uit Spijkenisse wel heel makkelijk om hun snelle spel door te zetten. Een verlies van 16-25 was het gevolg.

De 3e set kwam Kitty in het veld en werd Jeanet voor Martine gewisseld. We moesten de dames van Spivo meer onder druk gaan zetten met onze service. We bleven deze set goed bij maar zoals de laatste weken al vaker, lieten we de tegenstander aan het einde van de set toch weglopen. 20-25.

De 4e set wilden we perse winnen om toch nog een punt in ’s-Gravendeel te houden om de concurrentie niet teveel te laten uitlopen. Er werd enthousiast gespeeld, geknokt voor elk punt en tot 23-23 bleef het gelijk opgaan. Door 2 mindere ballen van de BeneVia dames trok Spivo ook deze set naar zich toe met 24-26.

Volgende week staat de wedstrijd tegen VCN D5 op het programma. Een team dat ook in de onderste regionen van de promotieklasse te vinden is. Winst zou dus zeer welkom zijn.



Deel dit bericht met je vrienden!