logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
24mei 2014

Drukke weken bij v.v. ’s-Gravendeel

Het reguliere competitieseizoen voor de voetbalclubs in de regio zit er op. Maar tot de zomerstop is er nog genoeg te doen. Zeker bij de voetbalvereniging ’s-Gravendeel.

Zo wordt er elke donderdagavond in mei SEUTER-SIX gespeeld. Een zomeravondcompetitie voor recreatief voetbal op halve velden. Dit is ook tot het einde van het seizoen (medio juni) mogelijk op de zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur.
Op de activiteiten kalender bij de Seuterclub staan nog de volgende evenementen:

Donderdag 29 mei – Hemelvaartsdag:

Voor de 16e keer het Ad Reedijk veteranentoernooi. Met deelname van 12 – 15 teams, onder andere de winnaar van vorig seizoen Sint Job in’t Goor uit België. Het toernooi begint om 10.00 uur en loopt tot +/- 16.00 uur.
Aansluitend is om 16.30 uur de afscheidswedstrijd voor 1e elftalspeler Robert de Heer. Robert speelt sinds 2009 voor ’s-Gravendeel. Daarvoor was hij actief bij o.a. Spirit, Capelle, Rijsoord, Kozakken Boys en TOGR. Met een mix van spelers uit de voetbalcarrière van Robert wordt deze afscheidswedstrijd gespeeld.

Zaterdag 31 mei – Jeugdtoernooien:

De grote Jeugdtoernooidag, waar in totaal 40 deelnemende teams hun bijdrage aan leveren. Over de gehele dag worden er toerooien gespeeld door alle pupillen (F-jes, E-tjes en D-tjes) en door de C-junioren.

Bijzondere deelnemer aan het D-1 toernooi is de v.v. Blerick. Met daarbij als in het oog springende speler Glaucio Ventura. De 13-jarige jongen, die in Nederland is geboren, de Angolese nationaliteit heeft en ten gevolge van het Kinderpardon uitgezet dreigt te worden uit Nederland. ’s-Gravendeel D1 speelde al en bijzondere wedstrijd tegen sv Blerick D1 op zaterdag 10 mei. Glaucio speelt nu met zijn team (wellicht voor de laatste maal) op ’s-Gravendeel.

Zaterdag 7 juni – Wim Barendregt-toernooi:

Ook een traditioneel toernooi bij de v.v. ’s-Gravendeel. Voor de 10e keer het Wim Barendregt-toernooi voor lagere seniorenelftallen. Wedereom een vol toernooiveld met 12 deelnemende clubs uit de regio. Aanvang toernooi 10.00 uur. Einde toernooi +/- 16.00 uur.

Vrijdag 13 + zaterdag 14 juni – Tentenkamp + Verenigingsdag:

Dit is de Seizoenafsluiting voor de v.v. ’s-Gravendeel van het seizoen 2013 – 2014.
Vrijdagavond 13 juni (’s middags eigenlijk al) wordt alles in gereedheid gebracht om alle pupillen een nachtje te laten slapen op de club. In tenten.
Met een vol avondprogramma – opgeluisterd met de 1e wedstrijd van het Nederlands elftal op het WK in Brazilië – worden de kinderen verwend met barbecue, spelletjes, speurtochten, film en een korte nacht slapen.

Want op zaterdag 14 juni moeten ze vroeg aan het ontbijt en worden de beste prestaties van ze verwacht op de Vaardigheidsdag. Hier kunnen ze laten zien hoe goed ze (na een tentenkampje) zijn in dribbelen, passen, trappen, afwerken op doel, verschieten, ver ingooien etc. Met als beloning een Vaardigheidsdiploma en nog een hapje en een drankje tot slot. De Vaardigheidsdag bij de v.v. ’s-Gravendeel wordt al 10 jaar gesponsord door Rabobank Hoeksche Waard.

Uitreiking Jaarprijzen.

Na het onderdeel Vaardigheidsdag worden de Jaarprijzen uitgereikt aan de beste Speler van het 1e elftal, aan de beste Senior, aan het Talent van het Jaar, aan de Speelster van het Jaar, aan de Junior van het Jaar en aan de Pupil van het Jaar. Tevens zijn er bekers voor de Topscoorder van het Jaar bij de Senioren, bij de Vrouwen, bij de Junioren en bij de Pupillen.

Huldigen Kampioenen.

Nog maar een keer, want ze zijn al spontaan gehuldigd toen ze kampioen werden. De pupillen F-1 en de junioren B-1 werden kampioen in april. Maar op de Verenigingsdag doen we het nog eens dunnetjes over. En hopelijk is daar ook ’s-Gravendeel D-1 bij. (Die kunnen zonder te spelen donderdag 22 mei nog kampioen worden !!!)

MIX-toernooi

Nadat de jongste jeugd in de ochtend hun programma heeft afgesloten, komen de Senioren, Veteranen, Vrouwen en oudste junioren ’s middags tegen elkaar in het strijdperk.

In een robuust MIX-toernooi worden alle spelers en speelsters door elkaar heen gemixt en zal het een onvoorspelbare strijd worden, wie dit MIX-toernooi gaat winnen.

Reüniewedstrijd

De voetbalonderdelen op deze Verenigingsdag worden afgesloten met een reüniewedstrijd van oud spelers van met name nog de zondagafdeling van ’s-Gravendeel. De oude Club van 100 leden laten alle spelers die in de jaren 1980 – 1995 voor ’s-Gravendeel 1 op zondag 3e, 2e en 1e klasse speelden naar ’s-Gravendeel komen. Illustere namen gaan hun gezicht weer eens tonen op de Trekdam. Met name het elkaar na lange tijd weer zien is belangrijk. Maar ook de winnaarmentaliteit van vroeger zal er nog in zitten. Dit onderdeel start +/- 16.30 uur.

Barbecue

Na afloop van alle onderdelen zal de barbecue iedereen moeten binden. Onder het genot van een hapje en een drankje sluit de voetbalvereniging ’s-Gravendeel het seizoen 2013 – 2014 af.



Deel dit bericht met je vrienden!