logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kampioenen bij VV 's-Gravendeel'
13apr 2014

Kampioenen bij VV 's-Gravendeel

Zaterdag 12 april 2014 was een heuglijke dag bij de v.v. 's-Gravendeel. Was er vorig seizoen geen enkel kampioenschap te vieren.
Gisteren rolden de eerste twee kampioenschappen binnen bij de 'Seuterclub'. En maakt D1 nog een kleine kans op een kampioenschap.

Rond de middag speelde 's-Gravendeel pupillen F1 hun beslissende wedstrijd thuis op het hoofdveld tegen Heinenoord F1.

Kwamen de 'Seuter-spruiten' eerst nog met 0 - 1 achter, waarschijnlijk ten gevolge van zenuwen of een halve nacht wakker liggen. In de tweede helft zetten ze dit helemaal om en werd er een 4 - 1 overwinning geboekt.

De bekers konden uit de dozen, het 'We are the champions' van Queen galmde over de Trekdam en de kampioensschaal werd uitgereikt. Even later werden de mannen op een platte kar (met veilige strobalen) over het 's-Gravendeelse dorp gereden.

F1 voetbal 's-Gravendeel kampioen

Even later volgde kampioenschap twee. De junioren B1 speelden thuis tegen Brielle en wonnen tamelijk eenvoudig, ook met 4 - 1.

Ook hier waren de bekers en bloemen voor de boys die een geweldig competitiejaar achter zich hebben. En nadat de platte kar door de F-jes achtergelaten was, ging ook de B1 over het dorp met de kar met strobalen.

In de rust van de wedstrijd 's-Gravendeel - Rockanje werden beide kampioenen nog eens extra gehuldigd voor en door het aanwezige publiek.

Dat het eerste elftal van 's-Gravendeel zich later die middag definitief veilig speelde in de 3e klasse (2 - 0  winst) maakte de feestdag voor 's-Gravendeel helemaal compleet.

B1 voetbal 's-Gravendeel kampioen



Deel dit bericht met je vrienden!