logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
09mrt 2014

Benevia dames tegen Vovero

Na een weekend rust te hebben gehad, vervolgde Benevia dames 1 het competitieseizoen. Er stond op 8 maart 2014 een thuiswedstrijd op het programma tegen Vovero dames 1.

De eerste set begonnen we met LenieSchelling, Rebecca Nobel, Renske Boog, Kitty van Dongen, Willeke Kruijthof, Janet de Koning. Benevia begon de set erg stabiel. En door vele goede servicebeurten en door een goed spel van Benevia trokken zij de setwinst naar zich toe met 25-15.

De tweede set kwam Martine de Haan erin voor Rebecca Nobel. Deze set verliep soepel en wederom trok Benevia de set naar zich toe met 25-16.

In de derde set kwam Jacqueline van Leeuwen erin voor Lenie Schelling en Rebecca Nobel kwam erin voor Willeke Kruithof. De beruchte en altijd lastige derde set. Omdat de spelverdeling gewisseld was moest Benevia weer even in het spel komen. Dit lukte vrij snel. Hierdoor trok Benevia de setwinst weer naar zich toe met 25-15.

In de vierde set werd Jacqueline van Leeuwen weer gewisseld voor Lenie Schelling en Kitty van Dongen werd gewisseld voor Willeke Kruithof. Halverwege de set blesseerde Martine de Haan zich in en werd daarom gewisseld voor Kitty van Dongen. Deze set ging ook makkelijk naar de kant van Benevia met de setstanden 25-17.

Zo won Benevia met 4-0 van Vovero.

Benevia heeft nu nog maar een paar punten nodig om kampioen te worden!

Volgende wedstrijd wordt gespeeld in Spijkenisse tegen Spivo dames 3.



Deel dit bericht met je vrienden!