Thuiswinst dames Benevia

16 februari 2014 door de redactie

Na een weekend rust gehad te hebben, vervolgde Benevia Dames 1 het competitieseizoen. Er stond een thuiswedstrijd op het programma tegen Move4U. Zij op de laatste plaats (12) in de competitie, Benevia op de eerste plaats. Er waren 2 speelsters afwezig en 1 geblesseerd op de bank bij de wedstrijd aanwezig.

De eerste set was zoals gewoonlijk weer even afstemmen op de tegenstander. Ze bleken hun laatste plaats in de ranglijst niet echt waardig. Uiteindelijk ging de setwinst toch naar Benevia (25-19), omdat de tegenstander veel eigen fouten maakten.

De tweede set verliep soepel en ging de winst wederom naar Benevia (25-18).

In de derde set verslechterde het spel van Benevia, ondanks de goede servicereeks van Rebecca Nobel. Er werd wel geconcentreerd gespeeld, maar nu maakte Benevia veel eigen fouten en liet deze set liggen. De winst was voor Move4U (21-25).

In de vierde set liep de score als snel uit naar 11-3 voorsprong voor Benevia. Dit wisten zij vast te houden, hoewel voor de laatste winnende punt voor de set, nog hard gewerkt moest worden. De set eindigde in 25-19.

De winst van deze wedstrijd ging naar Benevia, 3-1.

Volgende week zaterdag, 22 februari, zal een uitdagende, spannende wedstrijd worden. Dan speelt Benevia uit tegen RVC Libanon in Rotterdam om 17:00 uur. De nummer 1 tegen de nummer 2!