logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
02feb 2014

Wedstrijdverslag dames Benevia

De dames van HWVV Benevia speelden op zaterdag 1 februari 2014 een uitwedstrijd tegen Volley Voorne.

De eerste set nam Benevia met Leni Schelling op de spelverdeling direct een voorsprong van enkele punten. De dames trokken met gemak, via 7-2 en 21-11, de set naar zich toe met 25-14.

HWVV Benevia zat goed in hun spel en startte ook de tweede set voortvarend. Volley Voorne begon iets meer tegendruk te geven, maar ook deze set werd gemakkelijk binnengehaald met 25-19.

Jacqueline Hoek kwam het veld in op de spelverdeling aan het begin van de 'altijd lastige' derde set. De dames leken niet in hun spel te kunnen komen en Volley Voorne maakte daar handig gebruik van. Ondanks een time-out bij 0-4 wist de tegenstander een voorsprong te pakken van 0-7. Benevia begon weer meer te draaien en liep puntje voor puntje in. Het slotoffensief werd echter te laat ingezet bij 18-24, waardoor deze setpunt met 22-25 achterbleef in Oostvoorne.

De vierde set begon ook rommelig bij Benevia, die maar niet meer echt goed in hun spel leek te kunnen komen. Via 10-7 en 21-22 konden zij echter het bonuspunt, met een setstand van 25-23, mee terug nemen naar de Hoeksche Waard.



Deel dit bericht met je vrienden!