s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
11dec 2013

Dames HWVV Benevia handhaven koppositie

In Bergschenhoek ving de wedstrijd van Benevia Dames 1 om 17.15 aan tegen Volley2B, de nummer 6 van de lijst.

In de eerste set nam Benevia direct een voorsprong die niet meer uit handen werd gegeven. De set werd door een goede servicedruk van R. Nobel en L. Schelling gewonnen met 25-17.

In de tweede set werd de servicedruk vanuit Benevia verder opgevoerd. Alle teamleden hadden een serviceserie. Met deze druk kon de tegenstander niet omgaan en de stand werd 25-16 in het voordeel van Benevia.

In de derde set begon er pas een wedstrijd. Volley2B had onverwachtse ballen terug en de wedstrijd kwam in een “rommel-fase”. Benevia had de veerkracht om ook dit spel naar zich toe te trekken, hoewel het wel moeite kostte. Deze set eindigde in een winst van 25-22. Het blijkt toch weer dat de derde set het lastigst is en vaak een ander spel wordt gespeeld.

In de vierde set trachtte Benevia haar eigen spel weer te spelen wat na de eerste zes punten inderdaad lukte. De wedstrijd eindigde na een winst van de vierde set (25-21) in een 4-0 overwinning voor Benevia.

Dit betekent 5 punten winst, waardoor we minimaal twee punten van de nummer twee staan.