23nov 2013

Wedstrijdverslag dames HWVV Benevia

De dames HWVV Benevia 1 hebben zaterdag 23 november 2013 in Maassluis gewonnen met 3-1 van MVC.

De dames moesten het deze wedstrijd doen zonder Renske Oosterhof, Willeke Kruythof en Jacqueline van Leeuwen en Leni Schelling die de coaching op zich nam.

De 1e set begon wat rommelig en met een kleine achterstand, die door een sterke service beurt van Martine den Haan werd omgezet in een kleine voorsprong Deze voorsprong werd uiteindelijk omgezet in de winst voor deze set: 20-25.

De 2e en 3e set hadden een ongeveer zelfde verloop, rommelig spel aan beide kanten, met lange rally’s die over en weer gewonnen werden Benevia kon wel een kleine voorsprong behouden, meestal door de sterke service, waardoor het MVC moeilijker  gemaakt werd goede aanvallen op te bouwen. Setstanden resp. 29-25 en 23-25.

De 4e set kon Benevia niet echt meer in het spel komen, deze set ging met 25-17 naar de thuisploeg.