logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Minipolotoernooi jeugd ZVS'
30sep 2013

Minipolotoernooi jeugd ZVS

Binnenkort is het weer zover: Dan staat er weer een nieuw minipolotoernooi voor de deur voor kinderen tot 9 jaar die aan de start staan van hun waterpolocarrière.

Zwem- en Waterpolovereniging ZVS uit 's-Gravendeel zal het eerste minipolotoernooi van het nieuwe seizoen voor haar rekening nemen. Niemand minder dan oud-olympisch waterpolokampioene Daniëlle de Bruijn zal het toernooi officieel openen. Wat zij nog meer zal doen houden we op dit moment nog even als verrassing.

Datum: zaterdag 5 oktober 2013
Tijd: 14.00-15.30 uur
Waar: De Wellen, 's-Gravendeel
Website: www.zvs.nu

Bij minipolo is deelnemen belangrijker dan winnen en plezier beleven aan het waterpolospel staat voorop. De toernooien zijn er speciaal voor de kinderen die nog te jong zijn om aan de reguliere competitie deel te mogen nemen. Het is een eerste stap op weg naar de echte wedstrijden.

Het toernooi is opgedeeld in twee categorieën, namelijk wedstrijden in zowel het diepe als ondiepe deel van het zwembad. In het diepe gedeelte van het zwembad spelen kinderen in een team van 5 spelers een (officiële) waterpolowedstrijd tegen een ander team van 5 spelers. In het ondiepe gedeelte bestaat een team uit 4 spelers en mogen deze spelers ook nog gedeeltelijk lopen in het water met de bal en zal het er iets meer spelenderwijs aan toegaan.

De toegang is gratis en belangstellenden zijn van harte welkom.



Deel dit bericht met je vrienden!