logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
08jun 2013

Jeugdtoernooi en verenigingsdag VV 's-Gravendeel

Ondanks dat het competitiegedeelte van voetbalseizoen 2012 – 2013 al weer enkele weken klaar is, zitten de clubs niet stil.

Bij de voetbalvereniging ’s-Gravendeel staat zaterdag 8 juni de gehele dag in het teken van een groot jeugdtoernooi, waarbij vanaf 08.30 gespeeld wordt in toernooien voor de D, E, en F-pupillen en meisjesteams. Aansluitend vanaf de middag worden toernooien gespeeld door de B- en C-junioren. Einde toernooidag is +/- 17.00 uur.

Zaterdag 15 juni Verenigingsdag v.v. ’s-Gravendeel

Op zaterdag 15 juni 2013 is de seizoensafsluiting, de Verenigingsdag.

Die start eigenlijk al op vrijdag 14 juni, als er voor de pupillen vanaf 18.00 uur een tentenkamp is. Met een leuk gevuld avondprogramma worden de kids tot +/- middernacht wakker gehouden – of houden ze de leiders wakker.

Op zaterdagochtend is het op tijd opstaan, zwemmend wakker worden in zwembad de Wellen en daarna ontbijten.

Om 09.30 uur gaan alle pupillen en C-junioren starten met de Vaardigheidsdag (gesponsord door de Rabobank Hoekse Waard), waarbij getest worden hoe vaardig de spelers en speelsters op diverse voetbalonderdelen zijn.

In aanwezigheid van sportwethouder Arie Mol – die actief ook de onderdelen meespeelt – duurt het onderdeel Vaardigheidsdag tot 12.30 uur.

De Vaardigheidsdiploma’s worden uitgereikt om +/- 13.15 uur. Dan vindt ook de uitreiking plaats van de Jaarprijzen (speler, talent, senior, speelster, junior en pupil van het Jaar) en die voor de topscoorders van het Jaar bij de senioren, vrouwen, junioren en pupillen.

Het middagprogramma is voor de junioren, senioren en de vrouwen. Vanaf de B-junioren wordt met alle senioren en veteranen een MIX-toernooi gespeeld Voor de vrouwen is er een Lady’s-Evenement.

Als laatste sportonderdeel vindt er een reüniewedstrijd plaats tussen oud-spelers – nog uit de zondagtijd (voor 1995) en van de periode zaterdag (na 1995 tot heden).

De Verenigingsdag wordt als vanouds (hopende op goed weer) afgesloten met een BBQ.

Kortom – eigenlijk best een lange avond, nacht en dag – een groots evenement voor alle leden en aanhangers van de club.



Deel dit bericht met je vrienden!