logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
10mei 2013

Penalty’s beslissen Ad Reedijk-toernooi

Het 15e Ad Reedijk veteranentoernooi, dat op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei 2013 bij de v.v. ’s-Gravendeel gespeeld werd, moest in de finale vanaf de penaltystip uitgevochten worden.

Van de 9 deelnemende teams waren de veteranen van ’s-Gravendeel en die van titelverdediger Sint Job in ’t Goor uit België overgebleven.
De eindstrijd bleef op 0 – 0 hangen. In de penaltyreeks miste ’s-Gravendeel de laatste strafschop en richtte alle hoop zich op de eigen keeper. Echter de laatste Belgische penalty werd onberispelijk ingeschoten. Waarna de Sint Job in ’t Goorders voor de tweede achtereenvolgende keer en voor de vierde keer in totaal de grote wisselbeker uitgereikt kregen van weduwe Aagje Reedijk. De sportiviteitprijs ging naar de veteranen van Zoetermeer.

Ook voor de 15e keer – traditie op dit familietoernooi – was zwembad de Wellen open voor deelnemers en familie. Met ruim 50 zwemmers was ook dit onderdeel van de toernooidag buitengewoon geslaagd. Met dank aan alle vrijwilligers, die deze dag mogelijk maakten, kijken we uit naar editie 16, waar Sint Job in ’t Goor in 2014 gaat proberen de wisselbeker definitief te pakken te krijgen.

Uitslag Ad Reedijktoernooi 2013

  1. Sint Job in ’t Goor
  2. ’s-Gravendeel
  3. FC Binnenmaas
  4. Zoetermeer 2
  5. Sunday United
  6. JBS
  7. FC Rijnvogels 1
  8. FC Rijnvogels 2
  9. Zoetermeer (veteranen)


Deel dit bericht met je vrienden!