logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'HWVV BeneVia Beachvolleybaltoernooi'
10mei 2013

HWVV BeneVia Beachvolleybaltoernooi

HWVV BeneVia haalt voor de 13de keer het strand naar de polder. Op zaterdag 22 juni 2013 zal Strijen weer het decor zijn voor het 13de BeneVia beachvolleybal-toernooi.

Waar voorheen het toernooi werd georganiseerd bij beachvolleybalclub Strijen Beach en de naastgelegen parkeerplaats, wordt het ‘strand’ nu aangelegd rondom Café Restaurant Het Plein. Een centralere locatie in Strijen waardoor het toernooi nog meer zichtbaar wordt!

Tijdens de vorige editie gooide de organisatie het over een andere boeg. Naast een jeugdveld werd er door Recreanten 4 tegen 4 gespeeld. Dit bleek een groot succes te zijn en daarom is er ook dit jaar gekozen voor eenzelfde opzet. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk mensen ervaren hoe leuk (beach-) volleybal is en bieden we zoveel mogelijk mensen een gezellig, sportieve en fanatieke dag met vrienden, familieleden, collega’s en buren.

Evenals voorgaande edities zal dj René van Dalen alles tot een swingend geheel smeden. Samen met een hapje en drankje zal de gezelligheid 22 juni hoogtij vieren.

Wil je mee doen met een team, schrijf je dan snel in (www.hwvvbenevia.nl). En voor iedereen die verder geïnteresseerd is, een kijkje wil nemen en wil aanmoedigen: je bent van harte welkom!Deel dit bericht met je vrienden!