logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
17mrt 2013

Benevia ds1 – Volley2b

Ook deze wedstrijd belooft een spannende wedstrijd te worden.

Om niet te degraderen heeft Benevia alle punten hard nodig. Deze keer  moeten er punten gepakt worden tegen de nummer 10 volley 2b.
Wegens (nog) een blessure moeten we Jacqueline Hoek missen op de spelverdeling. Leni Schelling neemt haar positie over.

De eerste set gaat behoorlijk gelijk op.  Beide teams speelde goed spel. Door de goede pass kon er goed aangevallen worden.  Het is een spannende de set die tot het eind gelijk op gaat.  Helaas mocht de timeout die genomen werd bij de stand van 22-22 niet baten, de set gaat naar volley 2B. (23-25).

De tweede set begint Benevia met dezelfde opstelling als in de eerste set. Door een goede service beurt van volley 2b is het geen lekker begin voor Benevia.  Helaas blijft dit gedurende de hele set, benevia loopt net een stapje achter.  Ook deze set gaat naar volley 2b. (25-21).

De derde set vindt er een wijzing plaats in de opstelling. Danielle mol komt er in op de middenpositie voor Jannet de Koning. Deze set moet gewonnen worden wil Benevia nog kans maken op een overwinning. Ook deze set was in evenwicht. Ondanks dat Benevia punten moest inleveren wegens schermen. (??)  nemen beide de teams afwisselend de leiding. Het is een hele spannende set die uiteindelijk, mede dankzij de goede aanmoediging van het heren team, eindigt met een overwinning voor Benevia. (32-30).

Benevia heeft de smaak te pakken en gaan met een goed gevoel de vierde set in. Volley 2b is aardig uit haar spel gebracht door het verlies van de vorige set. Benevia  blijft spel uit voorgaande sets goed vast te houden. Mede dankzij goede  service beurten van Annemarie en Leni wint Benevia de set met gemak.  (25-13).

Op naar de 5 de set. Jannet komt er weer in op de midden positie voor Danielle. Benevia neemt in het begin van de set de leiding. Maar komt niet voorbij de 9 punten. Benevia ging slechter passen en mede doordat de scheids niet mee zat verloor Benevia de set met (15-9).



Deel dit bericht met je vrienden!