logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
17nov 2012

Wedstrijdverslag dames Benevia 1 - Spirit 1

S-GRAVENDEEL - De thuiswedstrijd werd niet gespeeld op de reguliere thuisbasis in 's-Gravendeel, maar in de Tienvoet in Heinenoord. Daarnaast moesten de dames het doen zonder Annemarie Otto en Danielle Mol.

De eerste set startte Benevia goed en nam een flinke voorsprong (17-9). Ondanks dat Spirit wel terugkwam, wist Benevia de set gecontroleerd uit te spelen (25-21).

De tweede set verliep minder goed. Benevia liep vanaf het begin terug een achterstand aan (16-22), maar wist zich toch terug te vechten in de set (23-23). Helaas pakte Spirit alleen nog de laatste twee punten en won alsnog de set (23-25).

Ook in de derde set liep Benevia achter de feiten aan. De passing was goed, maar Benevia wist zelf niet te scoren, waardoor de set met 19-25 werd verloren.

De vierde set begon met een hele sterke serviceserie van Rebecca Nobel. Zij serveerde van 7-1 naar 18-1. Hierdoor kon Spirit onmogelijk nog de setwinst pakken (25-11).

Door te veel fouten aan eigen kant, wist Benevia helaas de vijfde set niet te pakken (7-15) en verloor daardoor de wedstrijd met 2-3.



Deel dit bericht met je vrienden!